9

Eвала

преди 3 години

Нищо свястно и полезно за обществото не може да се очаква от двамата бивши милиционери начело на ДАИ. Да работиш в МВР означава да си изкривиш тотално мисленето и поведението спрямо обществото - като се занимаваш само с престъпния контингент започва да ти се привижда, че цялото общесто са такива. И като резултат започваш да действаш срещу това общество все едно си богопомазан. Трябва някой да ги озапти.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4:Интересно защо считаш американците за глупави? Всичко хубаво идва от Америка , но на тиквойници като тебе ви е кисело гроздето..

7

Реалист

преди 3 години

Изниква въпросът какво точно покачва разходите, та цетана ще се качи двойно?

6

Ельоменат

преди 3 години

Самите курсове не с скъпи. 600 лева излезе на дъщерята преди година, но цялото мероприятие излиза двойно. То са такси и таксички за всичко. Махне ли се бюрокрацията ще е по евтино, но Боко скоро им вдигна заплатите с 30 процента трябва да избива пари

5

Анонимен

преди 3 години

Да вземат да су купят по един касов апарат автошколите и да издават касова бележка за всяко получено плащане, че от десетилетия си укриват доходите.

4

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно си прав, #4 тотална *** е. В САЩ взимак курс за 3 дена. Прости правила, строги наказания. Тук е обратното. Перверзия.

3

Анонимен

преди 3 години

Тоталната бюроктатщина води до корупция, губене на вереме, куп пари А накрая за доказан убиец на пътя или блъснал дете и свободен го пускат. България е потопена от СOPOСКАТА ПЕРВЕРЗИЯ в безизходица. Законите не се правят в удобство на гражданите. Държава от мафиоти, на мафиоти за мафиоти посолена със COPOДКА ПЕРВЕРЗИЯ

2

Анонимен

преди 3 години

Човек неспособен да поема рискове е не по-различен от впрегнат дoбитък или дори неодушевен предмет, готов да бъде използван за чужди цели.Ако имаш живот зад очите бъди войн, покажи си зъбите, иначе защо живееш?

1

Анонимен

преди 3 години

тия какво ги интересува - качествена подготовка или създаване на камикадзета на пътя. Качеството струва пари, ако трябва и 2000 лв ще плащат, но поне ще знаем, че произвеждат качествени шофьори. А и колко пари даде държавата, т.е. данъкоплатецът за контрол - лаптопи, камери и т.н. Бях взел книжката и не можех да паркирам като хората, че феодалите в градовете бяха приватизирали полигоните. В едно малко градче беше останал полигон и там се научих да паркирам.