32

Стига толкова

преди 3 години

Какво си мислят че вършат тези хора цялата страна и целия свят трябва да стартират дистанционно обучение .Ако мислят за доброто на учителите децата и техните семейства. Министерството на образованието трябва да вземе правилното решение. А то е училищата отново да бъдат затворени.

31

789

преди 3 години

Отварянето на училищата е огромна грешка. Това е предпоставка за масово неконтролируемо разпространение на вируса.Може да пламне цялата страна. Не разбирам защо толкова управляващите държаха да отворят училищата.Просто да угодим на някого.Или проба грешка.....Рискът за цялата страна е много голям.

30

бг

преди 3 години

Време е да се премине на дистанционно! Спрете да си играете със здравето на деца, родители и учители!

29

Корона ФЕН

преди 3 години

P.S.- всеки, който не носи маска у дома си, да бъде наказван с поне 20 години затвор, като враг на човечеството! А в затвора да е 24 часа със скафандър!

28

Корона ФЕН

преди 3 години

Предлагам маските да станат задължителни навсякъде- дори у дома, за да не се заразим от малките вирусоносители! За целта да се приеме закон, с който ВСИЧКИ да инсталират камери в домовете си, дори и в тоалетните, с връзка с местното РПУ, за да се следи кой в къщи не носи маска!Трябва да се яде един след друг, като се прави дезинфекция след всеки един! НЕЗАБАВНО да се затворят магазини, банки, заводи, учреждения и училища!Само така ще се спасим от ужасно опасния вирус! Да сте живи и здрави!

27

славянин

преди 3 години

Това, което се иска, за да не ви поставят под домашен арест е хиперпросто - не си правете тестове, така нито вие, нито тези около вас ще бъдете поставяни под домашен арест! Толкова е елементарно!

26

Щирлиц

преди 3 години

Лъжете яко.

25

митя

преди 3 години

а и чесно-казано, някой който пише в всички - не съм склонен да поемам съвети от такъв човек хахаха

24

митя

преди 3 години

аз поне съм митенце.ат си някъкъв си анонимен с готови отговори откъде събра информация аз какъв съм, какви са тия двайсе човека и каква била епидемията точно... лолdont hate-appreciate

23

Анонимен

преди 3 години

Митенце, мисленето не ти е силната страна, така че не се напрягай. Наблегни на четенето. Човечеството отдавна е определило проблемите които може да има с епидемии на различни заразни болести. И е разработило методи с които да противостои, на безконтролното им вилнеене, защото след такива епидемии са изчезвали цели държави.За това към момента в всички държави има мерки.А ако около теб и твоите контактни, поне 20 човека преболедували, нито един не е стигнал до болница, не си изкарал Короната.

22

митя

преди 3 години

аз дори мисля, че март месец го преболедувах този вирус.няколко дни отделях секрет мукус със спукани капиляри вътре и ми беше трудно да дишам.и ми беше трудно да заспя, защото мислех, че има опасност да спра да дишам.а близък приятел изгуби тотално обоняние и вкъсови рецептори пак за няколко дни по същото време.естествено-самоизолирах се.не е толкова страшно

21

Анонимен

преди 3 години

Да се заразим всички очевидно е най-лошия вариант. За България това означава примерно между половин и два милиона починали и между 2 и 4 милиона с увреждания до края на живота им.

20

Анонимен

преди 3 години

А трябваше още в началото на епидемията във всички държави да направим както направиха в Китай, Тайван, Виетнам и други държави и щяхме да сме забравили за тази епидемия.

19

Анонимен

преди 3 години

То и в училищата е пълно с ковидиoти без маски. Разбира се, че ще расте броя на заразените.

18

митя

преди 3 години

Т.Шак. много добре формулирано, пич.аз подържам твоите разсъждения в тази насока.само дето не мисля, че трябва да използваш обидни думи, защото така няма как да накараш тези хора да се замислят а само ще ги настървиш

17

Анонимен

преди 3 години

Ковидиoтите си мислят, че като не носят маски, вируса ще ги подмине, но това щраусоподобно поведение никъде по света не доведе до нещо добро. Не случайно в цял свят наричат ковидиoти тези дето не носят маски и тръбят, че само те са умни и вируса е измама.

16

Анонимен

преди 3 години

Вълчев е абсолютно неадекватен.Вместо лятото да решават проблемите на дистанционното обучение, които са толкова много, те говорят небивалици.

15

Анонимен

преди 3 години

Добре се справят Финландия и Норвегия, а възхваляваната от ковидиoтите Швеция влезе в нова вълна на увеличение на новозаразените.

14

До 1

преди 3 години

В нашият клас сме 31 по двама на чин. Чистачката е една на целият етаж.

13

Т.Шак

преди 3 години

*** още се надяват някакви измислени мерки и маски да ги предпазят от заразяване, докато им турят някаква митична ваксина.Пичове, рано или късно всички ще си минем от реда и ще се заразим. Никой няма да мине метър. Ще видите, че не е толкова страшно.А сега отивайте да треперите от ужас!