14

Анонимен

преди 3 години

Той отново посочи, че децата почти не боледуват от коронавирус, дори и да имат положителен тест.----------------Аз посочвам, че никой не боледува от коронавирус, със какъвто и да е тест. Коронавирус не съществува.

13

анонимен

преди 3 години

Ако постоянното дезинфекциране на ръце е вредно / а то си е вредно да си мажеш и търкаш ръцете със спиртен препарат защото обезмаслява и изсушава / ! Защо се налага навсякъде?!

12

Анонимен

преди 3 години

Най-после отразихте мнение и на другата страна, по-умната и логичната.Браво на този доктор за смелостта и обективността.

11

COVID

преди 3 години

Решението е едно. При констатиран случай на заразен ученик, се правят PCR тестове на всички контактн, естествено за сметка на държавата. Положителните под карантита, отрицателните на училище. И да се спре с тази шумотевица, това е излишен спрес и за родители и за деца.

10

анонимен

преди 3 години

Ако мерките през март са били измислени: ще се намери ли НПО да даде НОЩ на прокурор и съдия?!

9

Язе

преди 3 години

До 8А бе, специалиста, я посочи поне 3 статий, които научно доказват, че маските пазят от тоя вирус?! Ай стига глупости- деца с маски е поредната глупост, чиято цел е да ги направи бъдещи социални инвалиди! За да се манипулират по-лесно!

8

Анонимен

преди 3 години

ква истерия ,бе шматарок мънгъров ? Напротив , Маски не се носят, деца си плюят в лицето от 10см , в магазините никакви маски,никаква хигиена , за богатите има лек -Разбрахте ли ? за народа Няма ! оставиха на самотек ,като чак пък протестират-да мрът бе

7

Анонимен

преди 3 години

Човекът казва именно да се защитават възрастните,тоест,когато детето се среща с баба си и дядо си,тогава е по-резонно да се носи маска,строга хигиена,дистанция.А и като се замисля,каква е разликата между училище и шивашки цех?Еми и там са 40,50 шивачки по 8 часа.Ами останалите заводи,мандри,сервизи,стадионите,протестите,плажа,ресторантите? Засега,дай боже и да остане така,няма претъпкани болници,хаос,масова зараза.Къде е причинара-не знам,но явно наистина истерията е в повече.

6

Анонимен

преди 3 години

Христо, ти си в безопасност. Споко. Акълът ти е детски, така че и вирусът ще те пропусне.

5

Анонимен

преди 3 години

Плашат ГРОБ уфсИте с циркаджийски номера, за да останат на власт.

4

Христо

преди 3 години

Децата ясно, че не боледуват, а дъртите и другите около тях, които те ще заразят несъзнателно???????? Ше ги пишем бегали, като опитни зайчета!

3

Анонимен

преди 3 години

Най-после умен доктор. Само че няма кой да го прочете и разбере. Маскофеновете четат само заглавията на статиите сричайки.

2

Анонимен

преди 3 години

Поредният, дето ще ни обяснява, че трябва да свикнем с мисълта, че ще се мре, и да не мрънкаме много, а да мрем по-делово щото има да се изпълнява план за намаляване на населението.

1

защо

преди 3 години

Маската ще те спаси от вирус, колкото каската от атомна бомба.