21

Анонимен

преди 3 години

Не задавам въпроси, на които знам, че ще че излъжат!

20

Анонимен

преди 3 години

Питайте и ще си останете стари моми. Митът, че "всички мъже са еднакви" си го дрънкайте на цигарка пред блока или в БГ Мама. Това, че генетично ви дърпа към мазни селяндурски батки с татуировки, средно образование и 30-годишно БМВ "нов внос", което за вас е стереотипния силен мъж, си е ваш проблем. И тия последните мъже, ако вземете много усилено да ги питате, преди да ви оставят ще ви гримират със сенки за очи в син цвят. Адекватните пък ще избягат директно.

19

Дзъ

преди 3 години

Ако човек иска да си прецака новата връзка - нека пита и нека разказва за своята... ясно е че всички имат минало, но само тинейджърите си припадат от кеф да разказват, да предизвикват съчувствие или да създават впечатление колко са готини, но уви е нямало кой да ги оцени... Ако сте над 20 години в никакъв случай не разказвайте нищо

18

Анонимен

преди 3 години

Ти си задавай въпроси, но защо някой си мисли че ще му кажат истината?!

17

анонимен

преди 3 години

Никакви въпроси, безмислено е. Омръзват си, беднотия или най-елементарен егоизъм и край. Много от мъжете искат цял живот да кръшкат и да им слугуват като че ли са болни ,а жените купуват ненужни пар.цали, ламтят за мнооооого пари, завиждат на другите жени за кажи - речи за всичко и после ама ти си виновния. Търсенето на вини и на някакви причини не помага. Ако човек мисли и е малко отговорен, може да се получи, но пък и не е длъжен да търпи някоя отр.епка.

16

Ахмед

преди 3 години

Мъжете трябва да поставят тези въпроси защото живот и ги сменят непрекъснато . Говори искат голям член, пари и то много, непрекъснато да им ходи някой по капризите и от това накрая км става скучно. И така не си знаят километража.

15

Анонимен

преди 3 години

ама тоя с искаш ли да си намериш жена за една нощ..? как уцелва винаги на правилното място да спами?

14

Анонимен

преди 3 години

много лесно.такива въпроси не се питат.този въпрос ти зима директно 20 точки от книжката.ако питаш и сега защо - това са още 19 точки... сеш ли се?

13

До 13

преди 3 години

Ако си вършеше съвестно нещата, нямаше да пишеш по нощите, а да ги вършиш. Ама *** дама дет те хвалеше...

12

Анонимен

преди 3 години

Въпрос, колко тулупа са се празнили връз цайсите?

11

Бившия

преди 3 години

.... и ако новото гадже на моята бивша ,чете това искам да му кажа . - Пич, върши си по съвестно работата в леглото , щото тая моята вече бивша приятелка още ми пише смс-и и ме моли да се върне при мене .

10

Кумка

преди 3 години

И чакай да ти каже всичко и с най големи подробности: че е бил много секс активен, че са приключили отдавна и на него не му пука за нея, че връзката е била грешка.

9

Само питам

преди 3 години

... Това да не са от "безценните" съвети на Кобилкина ?Не че нещо, за една позната питам. Която няма мозък и собствено мнение и постоянно трябва да чете подобни статии по медиите за да и бъде обяснявано как , кога и колко дълго да остане влюбена в приятеля си .

8

Анонимен

преди 3 години

До orlin Твоя коментар яко ме отегчимай си си хортувал с баба гуци!

7

orlin

преди 3 години

А има ли вариант бившата връзка да е пълна с отегчение и скука.И новата връзка да стане същата тъпня.Хората са станали доста безчувствени и пресметливи. Малко надценявате българите в любовта.

6

Анонимен

преди 3 години

Аз разбирам, че всяка втора вече, която не става за друго, се изживява като HR, но хайде тези въпроси тип "Къде се виждате след 5 годинк?" и "Защо напуснахте предишния си работодател", да ни ги спестите

5

не на въпросите!

преди 3 години

Илияна, друг път щи кажа!

4

Анонимен

преди 3 години

Хм поздрави на първата цветислава където идаси за мен си винаги моето слънце при когото и даси

3

До 3

преди 3 години

Как заменяш бившата, след като тя вече не е твоя? Шегата нещо не се връзва.

2

пингвин тракторист

преди 3 години

Заменям бивша със следи от употреба, за PS4 или Iphone!За град Кърджали лично предаване!За други градове я пускам пеша, до няколко дни ще дойде.