33

до 37

преди 3 години

До ЦуциДали нека да сменим темата какви са предимствата когато станеш безработен, може да се каже, че обществото те е отхвърлило , всички те гледат на криво защото си безработен, а и нямаш доходи.Кофти но времето което продаваш на някой вече е само твое, и можеш да го използваш както си искаш а не както твоя работодател смята, че трябва да го използваш и развиваш силните си страни и слабите си , а това ти дава възможност когато почнеш работа да взимаш по добри пари и това което искаш.

32

Анонимен

преди 3 години

Да си необвързан има много предимства, обикновено обаче хората ги приемат за даденост и не се възползват на Мах от тях даже ги пренебрегват предимствата , а се сещат за тях когато вече са си сменили статуса на обвързан и вече нямат предимствата на предишния им статус и не са се възползвали от предимствата когато са имали възможност.Просто всяко нещо има предимства и недостатъци и трябва да се възползваме от предимствата на време защото не са даденост за винаги.

31

Анонимен

преди 3 години

До ЦуциНапълно вярно!В провинцията промитите и душевно увредените са болшинстно!Мат'риалът не чихи!

30

Цуци

преди 3 години

Така е в големите градове В малките градове неомъжените са подложени на психически често и физически тормоз ,както в работата така и в личния живот .На тях се гледа като на хора с психически увреждания или физически такива .И това е всекидневно.Може да нямаш деца, но е важно да си обвързан в малкия град.За пред хората да не те тормозят.

29

Mgtow

преди 3 години

Опа, разпалих феминистка вълна от недоволство. Никой не е казал, че искам слугиня. Просто съм против вие под претекст, че сте родили, което ние биологично не можем, извиняваме се, да искате роб. Тук една каза, че векове жените били роби и сега компенсирали, един вид. Това ми звучи като афротата в САЩ, които искат някой да ги дондурка, защото бабите им били робини.

28

анонимна

преди 3 години

Какви нелепости пишат някои - явно искат да раздават шамари, а жена им само да вика да, господарю, то бива задръстеняци, но толкова пък? Никой не те кара да живееш с кифли, защото със сигурност има тарикатки, дето ги мързи да гледат, но да твърдите че всички сме такива, е несериозно, да не би вие всички да сте насилници?

27

една жена

преди 3 години

З съжаление е прав коментарът за прецаканите жени в брака. И това е хиляди поколения наред, с ревящи деца, и не само, гледане на злобни старци, тонове пране и пр., което един мъж дори и не подозира. А после - ама били гл.упави, не били измисляли нищо, че вие какво искате, да ви отглеждат докато сте живи, че и да ви измислят всичко и да ви пишат бестселъри?

26

анонимен

преди 3 години

В брака може да са прецакани и двамата, обикновено жените са повече прецакани, защото се занимават с доста затъ.пяващи дейности и и е много трудно да направят някаква кариера. Каквото и да говорим, при мъжете е по-лесно, особено в държави на балканския полуостров.

25

анонимна

преди 3 години

Я стига си писал глупо.сти в сегашния век - какво искаш - безплатна слугиня, но да е топмодел, по цял ден в къщи, а ти да се развяваш където искаш? Известно ли ти е, че феминизмът е възникнал за елементарни права? И че статутът на жените е бил напълно робски, какъвто е в някои страни в момента! И най-богатите страни са точно тези, където зачитат и жените за хора, за разлика от теб, и такива подобни ще ми нареждат какво да правя с живота си?

24

Mgtow

преди 3 години

Нямам против доброто семейство, което на днешно време е изкл. рядкост. Имам приятел, който си хвана една, която му скъсява дните, върна го в първи клас, ежедневен психотормоз и скандали. Търпи я, имат и дете, което страда, свидетел съм. И този като ми каже: Ти няма ли да прибираш някоя? Веднага го скастрям: Ако ще е като твоита, ми е добре сам. Така че, не всичко е на всяка жена. Мъже, опичайте си акъла. Навън е пълно с феминистки с изкривени представи. Търсещи мъже, които единствено да товарят

23

Радо

преди 3 години

По- гадно от това да си сам , няма. Лошото е обаче ако попадаш на разкрепостени " съвременни" жени които не си знаят километража и търсят пари, голям член и кариера.

22

Анонимен

преди 3 години

Не виждам причина да създавам роби. Съвременният свят ми предлага тази единствена опция.Благодаря от сърце!

21

Петкан

преди 3 години

По-добре щастливо необвързан от нещастно обвързан.

20

42 Аз

преди 3 години

такива необвързани не ги вземам и на работа освен ако не са много млади. Един човек, който няма акъл да върти семейство показва и на работодател, че няма акъл и за работа.

19

Менко на 49 вдовец

преди 3 години

До номер 8 : виждам имаш с кого да се караш.... затова се караш с мен .... ясна си.... не е срамно че търсиш Обич.... и аз търся....

18

Анонимен

преди 3 години

Гадно е да пукнеш сам като куче.

17

Анонимен

преди 3 години

Гнусни долни глупости!! Как изпбщо си позволявате да.пишете подобни дивотии. Гнусна пропаганда! Отврат!

16

Въпрос

преди 3 години

А мнението ви за приятелчета за секс?

15

До 12

преди 3 години

За да имам много женски полови органи евтино, затова са ми парите, и са ме изтриете си остава истина. Истината не може да е на 111 място в света

14

Анонимен

преди 3 години

:) Ясен си ми. Винаги ще си необвързан. Пълни си банковата сметка със здраве.