10

Гост

преди 3 години

На 21 Септември Светата Православна Църква почита и празнува Празника Рождество на Пресвета Богородица и Дева Мария, наричан по народно му Малка Богородица. 21 Септември е Празник и на Най - Голямата Българска Светиня - Рилския Манастир22 Септември е Последният Летен Ден - Православната Църква почита Светите Родители на Пресвета Богородица - Йоаким и Анна. Също така българите празнуват Независимостта на България и почитат *** на Българския писател Иван Вазов, починал на 22.09.1921 г.

9

Супер

преди 3 години

Пращайте милиционерите в Търново.Тъкмо в Софето да ни е спокойно.Пловдив организирайте и вие съвсем да станат разногледи.

8

Алеко

преди 3 години

До Питам:, 10-ти е национален празник за Ал. Йо. и л:новозите като него и тебе.

7

Анонимен хейтър

преди 3 години

За съжаление башибозукът на Радев и Божков в лицето на Копейкин, Бабикян, онзи измисления адвокат и разпопения поп пак ще опорочат и осквернят хубавия празник. А самия Радев пак ще бълва сквернословия.

6

Анонимен

преди 3 години

Трети март си е о.к. но 22 септември би трябвало да е по-важният - националният празник. За повечето държави денят на независимостта е националният празник. А за успокоение на русофилите и русофобите ще кажа, че обявяването на независимостта от една страна си е чисто българско решение, но пък от друга - за международното й признаване Русия има решаващо значение.

5

Питам

преди 3 години

Защо 10-ти ноември не е национален празник ?Или още не сме се освободили ?

4

Мутри вън!

преди 3 години

Оставка!

3

Да допълня...

преди 3 години

Строгите мерки са за въстанниците извратеняци.

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1трол, фалшиви плюсове...

1

Анонимен

преди 3 години

Кога ще направят 22-ри септември национален празник? Защо честваме и използваме за национален празник деня на поробването, а не деня на независимостта на Велика България от поробителя Русия?