39

Rrr

преди 3 години

Долна комунистка която саботира собственото си семейство

38

Сата НАТО

преди 3 години

А като пламне целия клас, кой ще поеме отговорността?------А не си ли задаваш въпроса защо не е пламнал класа? Цели три дена са се отърквали о него и са дишали един въздух? Нали "вирусът" беше ужасно ужасен?

37

анонимен

преди 3 години

Забелязахте ли, мили родители, майката знае за пробата на бабата и че детето е контактно на 16. И вместо да го изолира, го праща трети ден на училище. Нали нямаше да ходят болни...Дотук с обясненията по предприетите мерки. А като пламне целия клас, кой ще поеме отговорността?

36

Плажен дедектив

преди 3 години

Тази година верно се скъса да плажува генералчето Юни на гръцко юли на Черноморец август на Лозенец. Има и снимков материал. Удари го на живот.

35

славянин

преди 3 години

Положителната проба не е равна на болест бе, нагли лъжци!

34

???

преди 3 години

Не е ясно кой кого е заразил. Що за заглавие?

33

Анонимен

преди 3 години

Стига сте обвинявали хората. Тези заглавия не помагат на никого, само карата хората да се чувстват виновни. Всеки може да се зарази, какво да се прави.

32

Анонимен

преди 3 години

Няма как да се заразиш и репликираш многократно вируса, и да нямаш симптоми.------ Може просто да не го репликираш, умнико. А може и тестът да е фалшив.

31

Сата НАТО

преди 3 години

Нито детето има симптоми, нито бабата има симптоми, нито майката е гепила вирус, само лабораторията е гепила едни пари, за да лъже и да всява смут в държавата.

30

ДивоК

преди 3 години

До тук 21 "новини" за Коронката, браво!Но вчера надвечер бяха 22, постарайте се!

29

Анонимен

преди 3 години

Два шамара на тетката бабишкрер и кой откъде е.

28

Анонимен

преди 3 години

Такова глупости в новините и по Тошови време не е имало.Това не е свобода на словото ,а словоблудство.Единственият начин да спазвашхигиена на мисълта е да не гледаш и четеш новини и сам да си търсиш инфо за света около теб.А и за пореден път се убеждавам, че светът според СМИ е няма нищо общи с действителността. Дали ще живееш във изкуственара реалност на интернет или не ВСЕ още е свободен избор.Съветвам ви да не заглушавате гласа на съвестта исетивата си и да се радвате на живота.

27

Анонимен

преди 3 години

До ЗатворКакъв затвор бе?Бесило за бабата.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Колко са карантинираните още в първите дни?

25

До 19

преди 3 години

Симптомите не е задължително да са видими. Те са по скоро сетивни.Симптоми не се установяват с изследвания. Седни! няма да ти пиша оценка. Отивай да си доучваш.

24

Анонимен

преди 3 години

Прозорецът на Овертон Насаждане на страх и недоверие в семейството-истинската форма на така желаната социална дистанция.Семейството е основна градивна единица на обществото и основен стълб за правилното развитие на личността

23

Анонимен

преди 3 години

Продължавам да питам:защо тормозите учениците, родителите и преподавателите с присъствено обучение като ще се наложи дистанционното при толкова карантинирани още в първите дни?

22

Затвор

преди 3 години

Затвор за бабата

21

До Стоян 79

преди 3 години

Бабата може и да не е разбрала, че е болна, ако не е изтекъл латентният период например. И никъде в статията няма аргумент, че тя е заразила внучето - може и да е обратното. Това е свободна интерпретация на "журналистката", подписала се под статията. Ако си счупиш крак например, пак оставаш на "домашно лечение" - не те лекуват, а чакаш костта да зарасне. Моля, мислете преди да коментирате някоя некоректна или направо нелепа статия!

20

Ко чакате още

преди 3 години

Бабата да се обеси незабавно. Мисирките вече са сложили въжето.Ами ако е обратното ?например внучето да е заразило бабата. Можете ли да кажете при едни и същи тестове кой кого е заразил????.?