8

Анонимен

преди 3 години

Беларусите или да възстават масово или да се възползват докато границата е още отворена.Историята познава множество случаи, преди една диктатура да се капсулира все още да може да се бяга от страната, след което се стреля на месо и без предупреждение при опит за излизане от нея (както беше и в комунистическа България.

7

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания, господин Лукашенко ! Велик лидер, единствен не се надупи пред западната агресия, затова и мейданчето там не успя....

6

Анонимен

преди 3 години

Батката продължава с "многовекторната си политика" - демек опитва се да седне не на два, а на Три стола!Той още не може да повярва, че Запада му би шута и продължава да живее с илюзията, че все някак ще се договори с тял!Селски тариркат, със селски мироглед и визия.

5

Горан

преди 3 години

Егати опростеното мислене! Никой не се опитва и грам да разбере какво става там. Беларус дефакто е още соц. страна и то сравнително успешна , пряко доказваща че СССР можеше да съществува и до днес. Именно това искат да унищожат новобогаташите там , да приватизират заводите за по 1 рубла и да станати олигарси като в съседните Украйна и Русия. Там е заровено кучето а не в Русия, Литва или Полша.

4

Анонимен

преди 3 години

Германия умира без да оказва контрол в своя полза над другите.Политиката наа отворени граници е смърт за всяка нация държава и етнос.

3

Анонимен

преди 3 години

Пишете, че границите на Белорусия останали отворени ден след като президентът Александър Лукашенко заявил, че ги затваря и не давате нито снимки, нито видео от днес, за да можем с очите си да видим отворените белоруски граници. Щом са отворени, поляци литовци и латвийци масово преминават и трябва да има видео, тъй като всички имат телефони и снимат. Къде са визуалните факти?

2

Анонимен

преди 3 години

Напред другари, до като границите са отворени. Да сформираме първи български позитански полк в защита на Лукашенко и да отиваме бързо към Беларус да браним комунизма от капиталистическия враг. Ура другари, напред! Ураааааа

1

Анонимен

преди 3 години

Айде да ги затваря и да се радват беларусците на истинския комунизъм като в Северна Корея. Лошото е че нашите русофили няма да могат да идат там на хубавото.