26

Анонимен

преди 3 години

Гадна, мошеническа и обирджийска държава. В България всеки мутренска похват е законен. Най-бедната държава, с най-високо ДДС, такси на банки, с много бързи кредити, некачествени и скъпи храни, ниски заплати и извиване на ръцете на хората. Това донесе ГЕРБ. МАГИСТРАЛИТЕ НЕ ХРАНЯТ ХОРАТА. МАГИСТРАЛИ, ПО КОИТО ЕДИН ВЪНШЕН ИНВЕСТИТОР НЕ ВЛЕЗЕ ДА СТРОИ В БЪЛГАРИЯ. МАГИСТРАЛИ, ПО КОИТО КУПИЩА НАРОД СЕ ПРЕБИ И НАМЕРИ СМЪРТТА СИ.МГИСТРАЛИ СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ ЗА РЕМОНТ. ДА СЕ МАХА ТОЗИ ДОЛЕН И *** Човек.

25

Една

преди 3 години

Разбира се, че всичко е законно....

24

Анонимен

преди 3 години

Значи мутрите пак не знаят какво да правят и чакат ЕС да им реши проблема.

23

House M.D.

преди 3 години

На език какъв в първото изречение словоредът е?

22

Анонимен

преди 3 години

Намерих много информация - фирмата е в ФАЩ и са обладали цял свят от Мозамбик до Азия. Имат страшно много връзки с малки никой не чувани банки за да им минават терминалите (като YesBank), в Индия някакви и по всичко си личи че просто развиват бизнес в страни с ниско развита банкова система където могат да намерят вратичка за измама. "Доставихме приходи за четвъртото тримесечие в размер на 694 милиона долара" каза еди кой си, увеличиха с 900% новите АТМ машини спрямо миналата година .. и така

21

Анонимен

преди 3 години

Финансовата "услуга" на космически цени се оказва част от световния модел на работа на регистрираната в Канзас, САЩ, компания "Euronet", която предлага услугите си в държави с по-слаби институции и потребителска защита."Усетили са че в блатото може всичко да правят ... само че кой им е казал да слагат по 20 в Слънчев Бряг? Продължавам разследването.

20

SHEFA

преди 3 години

НЕМА ЛИ КОЙ ДА ГИ ИЗРИНЕ С НЕКОЙ БУЛДОЗЕР ТИЕ?

19

чарли

преди 3 години

Той призна, че проблемът с такива устройва не е национален, а се наблюдава в много страни от Европа, най-вече в такива извън Еврозоната"Как стой въпроса със заплатите в България и Еврозоната ?

18

Анонимен

преди 3 години

как някой слага АТМ на КПП-та? Искам и аз да точа по 15% такса и да е законнен обир. Искам. На кой е регистрирана тази фирма, държа да знам защото съм 100% сигурен е депутат или син на депутат или леля на някой на тези отгоре. МАФИЯ! това никъде го няма в цял свят а сигурно в Сомалия ее по-ниска таксата.Дано ви преседнат тези пари и да ги дават само за лекарства."Освен това тези банкомати не подлежат на регулация, тъй като за тях не се изисква лиценз." - еми защо не се изисква лиценз? МАФИЯ!

17

Герасим Терзиев

преди 3 години

До . Има поне 3 големи български банки, чиито банкомати работят по същата схема :)

16

Анонимен

преди 3 години

"Да ми посочи една страна от ЕС където това го има? И още на кой е това дружество , което може да си поставя такива автомати по граничните пунктове?Пак наши хора и пак мутренски и рекетьорски приоми. Махайте ги вече!" Те да ги махнат? Някой друг да свърши работата? Хихихи!

15

стефчо

преди 3 години

СВободен пазар и капитализъм,нали това искаме? Ако в единия магазин млякото е 12 лв ,а в другия 0.95 лв човек има избор откъде да си купи..

14

Аз

преди 3 години

В Гърция, Турция, Румъния и Италия имат такива банкомати. Предполагам, че и в други страни има. Като теглиш пари от такъв банкомат ти изписва, че ще бъдеш таксуван допълнително и сумата.

13

Хемус

преди 3 години

Заради това играя само КЕШ и на ръка!Банкомати,карти,банката не ми казва с какви активи разполага,защо трябва да знае какво има в джоба ми!

12

Анонимен

преди 3 години

Тази верига банкомати оперира почти в цяла Европа. Всичко си е законно. Не плащат на никого. Схемата е много простичка. Разполагат банкоматите си само на места с голям туристически поток. Основната цел са туристи извън ЕС, които рядко обменят родна валута в евро и тн. Таксите са високи, но както се казва: да си гледал.

11

.

преди 3 години

Всикчо е законно! Остава тези от Euronet да кажат на кой "патрон" се отчитат, за да ги покровителсва.

10

До Paypal

преди 3 години

Така е, но като плащаш има опция да избереш курса на банката, а не този набутващия на пейпал.

9

Селтака

преди 3 години

До АнонименДано да не говориш сериозно.Шофьора на самолета нищо не може да направи сам. Хорнелия за нея нямам думи тя никога не е работила, винаги е крала и да спре друг да не краде не вярвам.

8

Анонимен

преди 3 години

Да ми посочи една страна от ЕС където това го има? И още на кой е това дружество , което може да си поставя такива автомати по граничните пунктове? Пак наши хора и пак мутренски и рекетьорски приоми. Махайте ги вече!

7

Анонимен

преди 3 години

На базата на какво начисляват такава безумна такса?