19

Анонимен

преди 3 години

Куче нахапало дете - случват се такава неща по цял свят.

18

жалко

преди 3 години

Съжалявам за детети и дано се оправи скоро.Очаквам скоро да се случи и някой екшън тук в Перник. Пред блока има 5-6 кучета и след десетки сигнали къде ли не, те трябвало тук да си живеят пред блока. Жена ми не може да излезне с количката от тея песове. Две госпожи обаче , чинно си ги хранят всеки ден тези *** и със съд ме заплашват чак. Защо сега не искажат мнение за пострадалото дете? Тепане му е майката.

17

/////

преди 3 години

А защо няма *** на кучинки да оплакват горкото кушенце.

16

Анонимен

преди 3 години

Държавата е абдикирала, а българите кучета ни яли...

15

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден стават такива инциденти! Кога българите ще проумеят, че животът на човека е най-важната ценност, не притежанието на домашни любимци.

14

Анонимен

преди 3 години

Напълни се с може ли да го погаля, ами не може, това не е играчка а е живо същество!Добре че моето поне се е научило и всички нахалници само като се доближат и почва да ги лае.

13

Анонимен

преди 3 години

Имам куче, но съм в отвращение от масовата простащина, която цари и сред кучкарите, и сред другите в тая държава. Домашни кучета ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се кастрират, щом не са собственост на развъдник. Големите да се водят навън с намордник и на повод, малките - на повод. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Кучкарите са длъжни да си събират фъшкиите на кучето. Писна ми да газя л*а*й*н*а по поляните и да се чудя къде да играя с кучето си. А всички да се научат, че чуждо куче НЕ се гали, без значение колко е сладко и миличко!

12

Терца Рига

преди 3 години

В долния ми коментар са ми зазвездили *** и Гaньовци.

11

Терца Рига

преди 3 години

Куче нахапа дете е ежедневната (не)новина от Територията на кривоглавите ***! За *** и Ганки, техния пес е добър и не хапе! Масово си пускат кучкарите песовете без намордници и каишки дори на пъпа на София, да не говорим по селата. Причината? Липса на последствия. Сега собственика на песа трябва да бъде осъден за престъпна безотговорност, застрашила живота и причинила тежки травми на деца. А не да измучи неам идеа как са а отвръзало и я го пречуках и да му се размине!

10

мен

преди 3 години

виновни са стопанинът и родителите - стопанинът трябва да обезпечи кучето, родителите трябва да си наблюдават децата, да ги научат как се подхожда към животно. В крайна сметка, пострадалите са невинни - детенцето и кучето.

9

Кучкарофил

преди 3 години

Гуркоту ***!

8

Ф.С.В.

преди 3 години

В суматохата убил кучето)) сега да не стане така -хем е виновен че кучето му е нахапало детето- хем е виновен че е убиец на животни))

7

Анонимен

преди 3 години

до ФАКТне, тва е на ГЕРП десетилетието

6

Анонимен

преди 3 години

Това с кучетата е много голям проблем. А оня пък в "суматохата" убил кучето.... да се смееш ли, да плачеш ли...

5

В суматохата убих ку

преди 3 години

един достоен кучкаркогато кучелюблици бъдат нахапани от песове тогава друга песен ще запеятжалко за детето

4

ББ

преди 3 години

Пращам му много поздрави!Дано скоро се излекува!

3

BornFromAnger

преди 3 години

И защо убихте кучето?! Да са си научили детото да внимава, да не говори с непознати и да не закача животните.

2

Анонимен

преди 3 години

Един нормален ден в България

1

???

преди 3 години

Щ страна член на ЕС!?