17

екшън План

преди 3 години

екшън План е: след като явно има пари за хотелчета - 10% ддс НА ВСИЧКО в държавата. Т.Е. да не прахосваме с високи данъци и такси. При успех може и по надолу , поне да стигнем данъчния таван на падишаха (десятъка) - 10% общо данъчно бреме.

16

Анонимен

преди 3 години

Мутрите във властта дават наши пари на мутрите с хотели и заведения. Това е накратко какво става.

15

Анонимен

преди 3 години

Преди време що годе имаше туризъм,сега е някаква халтура.

14

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Сульo и Пульo влязоха в Туризма, сега пищят на умрЕло ... !Ами не може всички да са НАШИ хора.Излизаш на червено ?!Фалираш !!Много станаха готованците лaпaчи в Туризма.Бързите лесни пари се правят САМО от най-големите тарикати.Останалите ... спасение кой как може...

13

Анонимен

преди 3 години

икономиката куца яко, не само туризма ами и индустрията се задъхва и това е от преди т.н. ковид. боко иска да подпомогне наследниците на компартията бетонирали морето и изгонили платежоспособните туристи вместо бизнеса, който плаща данъци и храни държавата.

12

Глупости

преди 3 години

АМАН ОТ ТОЯ ТУРИЗЪМ.ПЪЛНИ СА С ПАРИ И ИМОТИ!ЩОМ НЕМАТ ПАРИ.... ДА ПРОДАВАТ ИМОТИ. "ДРУГ ЩЕ ТЕ СМЕНИ И... ТОЛКОЗ!КАКВО, ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВА СИ ЛИЧНОСТ.. ХАХАХААА...????!"

11

Анонимен

преди 3 години

...."В допълнение тя каза, че държавата трябва да влезе в ролята на инвеститор в развитието на туристическата индустрия". Това какво показва: Държавата да налива пари в частен сектор....Ама оправяйте се бе! Данъкоплатците не са Ви длъжни! Хайде холан!

10

Анонимен

преди 3 години

Поли, толкова пари се изпраха в туризма, така че Карастоянова не може ли туризмът да стане инвеститор на държавата. Знаеш кои бедни хора си направиха хотели на морето или взеха хотели на безценица от заврения ни зет Костов-Григоров

9

иванова

преди 3 години

странна работа, до миналата година един не каза че печалбата му е в повече, лапаха и мълчаха, сега вой като чакали....

8

ECONOMIX

преди 3 години

Държавата няма работа с частен бизнес. Туризма е частен бизнес. Окъде накъде всички ще плащат на частен бизнес да дебелее ? Това го няма никъде по света.

7

Ф.С.В.

преди 3 години

Повечето Хотелиери имат по 3-4 Мерцедеса за по 300 000 лв бройката-Само годишната им подръжка (смяна на масло гуми фреон и данъци ) е поне 100 000лв И сега държавата всмисъл Народът трябва да им помага? малко ли е това че на всеки европеец се плаща седалката в самолета от БГ Народът? какво искат- да им събираме капачки за нови гуми ли? Народът е беден отчаян -масово самоубийства -На хората вече не им се живее Буквално! А ТЕ искали ПОМОЩ- ПРОДАВАЙТЕ СИ ХОТЕЛА И ОТИВАЙТЕ ДА САДИТЕ ДОМАТИ!

6

Анонимен

преди 3 години

Държавата да им дава пари за частните хотели.

5

Анонимен

преди 3 години

НУЖЕН Е ЕКШЪН ПЛАН ПО ИЗРИТВАНЕ НА МАЗНИЯ РОМСКИ БАРОН ВАЛЕРИ ЧЕРВЕН МИЛИЦИОНЕРИ ОТ ТУРИЗМА.

4

Анонимен

преди 3 години

Нещата трябва да се оставят да се развиват по естествен начин!

3

Анонимен

преди 3 години

Това с "туризма" се превръща във фарс!

2

Ф.С.В

преди 3 години

Тази до вчера ревеше че нямало Кадри за Туризма -сега пак реве- Няма угодия на Богаташите в БГ!!!

1

Ф.С.В.

преди 3 години

Като чуя за екшън План - това значи всичко друго -Но Не и екшън)))