5

Анонимен

преди 3 години

Тоя професор или министъра на здравето ,да обединят как в хотелите, няма болни и заразени а само в градините и училищата

4

Батко

преди 3 години

Спрете да издевателствате над хората! Пак сте се активизирали за да плашите! Кое му е сериозното на тази инфекция , което да е по - различно от другите? Какво страшно се случи до сега и какво ще се случи занапред? Нищо! Но явно имате интерес да ни подготвяте, че това " ново нормално" ще продължи и догодина, а може и още няколко години! Вие сте за затвора, случи на мафията и корумпирани организации като СЗО!

3

Анонимен

преди 3 години

До д-р Ох БолиПредават го чрез издишания въздух, който съдържа милиони микрокапчици вода (водна пара) . Те са преносители на вируса и спомагат за неговия дълъг живот във въздуха на затворени помещения.

2

Nona

преди 3 години

АДЕКВАТНИ тестове са нужни,не просто някависитестове....като сегашните

1

д-р Ох Боли

преди 3 години

Тия льольовци кога ще разберат, че от това поголовно изследване полза няма. Трябва да се тестват само болните. Това е пълна простотия, да се изследват здрави хора. Дори да имат вирус за кратко, те как го предават, след като не кашлят, не кихат и не се сополивят?Айде,малко по-сериозно! За 6 месеца трябваше да ви е минал уплахът!