110

Makedonec

преди 3 години

Tova za srbite e verno

109

П.Р.

преди 3 години

Сигурно сме две държави и два народа, но сърцето ни тупти като едно.

108

До Бунгар

преди 3 години

Изключително неграмотен си по отношение на българската история!

107

Бунгар

преди 3 години

Продължаваме да лъжем сами себе си. ОТ 21 държави в Отоманската империя България е единствената която е освобождава Русия. Всички останали се освобождават сами. Единствена победа в историята в една война имаме само срещу Сърбия, а всички други воини са ни побеждавали.Велики сме само в собствените си очи,но истината е друга.

106

Анонимен

преди 3 години

Има македонци, които помнят своя род и знаят истината! Миналото лято бяхме в Охрид, това което ме стопли най-много беше когато в музея на касата (цените са два вида за чужденци и местни) казаха "па вие не сте странски туристи, вие сте домашни"! Лошото е, че при тях медиите са в сръбски ръце и това изкривява информацията, която стига до тях!

105

Южен македонец

преди 3 години

Един народ две държави, истината ще излезе наяве!

104

ТехноИмпекс

преди 3 години

До АнонименКурнелия ти ли си?

103

Анонимен

преди 3 години

Най-големия враг на България, в исторически план, винаги е бил запада а сега ес,нато,сащ

102

Щирлиц

преди 3 години

Доживяхмеееее!Слава на Бога.Амин!

101

Анонимен

преди 3 години

макетата са *** като *** и това показва че сме братски народи,а най-големите ни врагове не са нито сърби нито гърци ами турците и албанците и ако бяхме нормалномислещи щяхме да живеем в една държава и с гърците,сърбите и румънците да бъдем съюзници но де толкоз ум макета и ***

100

Антикомплексар

преди 3 години

Най-големите врагове сме си самите ние с всичките жалки комплекси.

99

Анонимен

преди 3 години

Сърбите имат сериозни комплекси от нашата история! България е била Империя и сме им владели земите им и Белград дори! Имали сме Царе със статут на Цезари и претенции за престола в Константинопол а, те са били едно племе с князе.Не им слушайте музиката и не им хвалете кухнята. От България и българското по-хубаво няма. Имайте самочувствие!

98

Анонимен

преди 3 години

Така е руснаците са народ много близък до нашата душевност. Обаче Руската имперска политика много често е работила в ущърб на България. Дано това се промени.

97

Киро Х

преди 3 години

Най-големия враг на България, в исторически план, винаги е била Русия. Много Българи наивно си мислят, че Русия ни е братска държава, обичаща да помага безвъзмездно на България, но това не би могло да бъде по-далече от истината, а доказателства за това много! Осъзнато и изказано и от Вазов, Раковски, Стамболов и Захари Стоянов. Това не означава, че обикновените руснаци не чувстват българите за близки и приятелски народ. Така е! Много българи също обичат руснаците. Но фактите са си факти!

96

Анонимен

преди 3 години

До Стефан Теб никой не те пита дали си съгласен.

95

Додо

преди 3 години

До Стефан: незнам дали си заблуден, или най-нагло лъжеш, но България никога не е извършвала геноцид над тероториите си, може би точно затова, защото сме окупирали само наши си територии, които са били откраднати с измама и подлост от съседи-доброжелатели, като Сърбия, Гърция и Румъния. Никой не извършва геноцид над сънародници, с изключение на богохулните комунисти, а в годините, които си цитирал те още са били само крадци на кашкавал.

94

Анонимен

преди 3 години

стига с пропаганди и политики живота толкова е кратък за да се мразим

93

Стефан

преди 3 години

Съгласен съм, но и ние сме извършвали доста зверства срещу цивилно население в Сърбия и Северна Гърция през1941, 1944 г. Така че трябва да го даваме малко по леко

92

Хахаха

преди 3 години

А вие вярвате ли че когато сърбин ти каже брато, брате е приятелско и добронамерено? Много сте наивни!

91

Истината

преди 3 години

Освен сърбите, другите палачи на македонските българи са били и гърците. Прочетете малко история и ще научите за сръбско/гръцки кланета над български села.