79

муспи

преди 3 години

А турция е измислела латинската азбука ТURKILIZA, и цяла Европа на нея пиши, че даже и Мексико!

78

Анонимен

преди 3 години

Do 70По консервативни данни - около 4%. Само турците официално са 2,5%.Лъжеш демек. И вероятно съзнателно.

77

Анонимен

преди 3 години

До Яжте ми бананата/76А немците сами си докараха арабите и турците... съпротивата срещу собствената глупост е обречена на провал. Затова и меркел им помага да закрият смотания немски ген.

76

Анонимен

преди 3 години

Който е ходил в изброените градове ще разбере защо... инак много добре звучи "демократичния ред", особено от устата на немски свързан с полицията политик... особено като си припомним немската реакция след фрауенкирхе и кьолн.

75

Анонимен

преди 3 години

Много Българи мислят че германците много обичат Българския народ пълни фантазий и Африканците повече уважават отколкото наs.

74

БомбардировачътДобри

преди 3 години

За уволнение е Меркел, дето им ги натресе всичките миризливи ***. Въпрос на време е да се появи някой като Хитлер.

73

ъ

преди 3 години

Време е хюрера да дойде пак !!!

72

Яжте ми бананата

преди 3 години

Нойкьолн в Берлин е турскоарабски.И не само там, Германия е пълна с турскоарабскоцигански гета в Хамбург, Дуисбург, Кьолн, Дюселдорф, да не изброявам всички.Нормално е да има съпротива.Няма нищо по-естествено от това.арабите и турците докараха тази съпротива, не марсианците.

71

Анонимен

преди 3 години

Такъв реактор ще заработи рано или късно много по-добър вариант от немските глуписти с перките и ветропарковете

70

Анонимен

преди 3 години

Ти нямаш идея за какво говориш Мг-15 е от 32-ра първата световна свършва 1918-та всички немски проекти лежат върху Броунинг 1919.

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"във фрнция пуснаха експерименталният реактор."Вес още няма реактор който да създава повече енергия отколкото харчи така че няма никакво развитие. Само прахосване на средства.

68

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПич нямаш си идея какво говориш.MG-42 е направена на базата на MG-34 което е направено на базата на MG-15 която е от първата световна война. MG-42 и каратечницата на браунинг нямат нищо общо.

67

Анонимен

преди 3 години

Мг-42 е прекопирана от Броунинг м1919.Термоядреният синтез си се развива дори сега във фрнция пуснаха експерименталният реактор.

66

Анонимен

преди 3 години

Стига глупости в Германия даже няма и толкова ислямисти.Общо с турците които са най-многобройни са около 2-3 % от населението на Германия.Прпсто немците са си нацисти и белите като цяло щото сред нацистите има и поляци руснаци и тн.Затов в Америка има все повече групи срещу белият супермасизъм.

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Термоядреният синтез няма немец с принос по това направление"То няма и не-немец с постижение по това направление. Това направление е задънена улица и не се развива.

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Мг42 е крадена от Броунинг."хахахахахах. вица на деня.

63

Анонимен

преди 3 години

шорошките копои са натопили полицаите, най-вероятно за разчистване на сметки.А дори да е вярно, не виждам с какво полицаите са по-лоши от ислямските проповедници по улиците, продавачите на наркотици, камикадзета с аетомобили, ислямски убийци с ножове, изнасилвачи, арабски банди и кланове, турски сводници, близкоизточния трафиканти на мигранти и всякаква ислямска измeт.

62

Анонимен

преди 3 години

90% от немските чертежи са били псевдонаучни и безполезни.В реактивните двигатели англичаните са били по-напред.Имат някой безнадеждни разработки за вундервяфени но почти всичко крадено от други.Картечнитата М60 е повлияна от немската Мг42 само че немците умело не споменават че Мг42 е крадена от Броунинг.

61

Анонимен

преди 3 години

До: номер 64Хайде да не издребняваме, защото така не ставаме по-различни от нацистите.В Германия е имало много учени и това е факт който никъде не се отрича.След края на войната победителите буквално разграбват от Германия всичко - и учени, и технологии, чертежи, образци на техника, цели заводи.И това го правят както американците, така и руснаците.Разликата е, че докато американците правят от германците американски граждани, то руснаците ги вкарват в концлагери и затворени градове.

60

Анонимен

преди 3 години

Хубаво фон Браун и Курц някой си двама.Едва ли в Наса са работили само двама.Немската пропаганда раздухва за някакви свръхумни немци.Нека да видим.Хигс БОЗОНА няма немец в теорията и откриването му има 10 нерешени задачи на Хилядолетието нито един немец не е решил нито една ДНК структурата нито един немец не я е разгадал.Термоядреният синтез няма немец с принос по това направление и тн.имат тук там някой учен или инженер и нищо повече.