33

Анонимен

преди 3 години

Заглавито трябва да е "Куците мрши си бяха повярваха, вкараха късметлийски гол, и бяха върнати бързо, бързо където им е мястото".

32

Fena

преди 3 години

Локо ми беше симпатичен отбор, но оня дървар, президента им прави всичко възможно да бъдат намразени от всички. Е, това, че ги биха е много хубаво. И Корумпарски да вземе сега да се обяснява за това кой работи и кой виси по площадите. Тъпанаp!

31

Анонимен

преди 3 години

Шоуто беше пълно на Лаута на стената имаше машини пяха и подкрепяха отбора !И написаха с молив ...Локомотив !Само Локо !!!

30

Дима

преди 3 години

Куцото Цвети и то помечта но... класата си каза думата.

29

Цисбя

преди 3 години

2006 г. Барселона с Роналдиньо би Левски на Герена само с 0:2Какво ви говори това?НИКОЙ НЕ СИ ДАВА ЗОР!ИДВАТ ЗА ДА НИ *** ЛЕКИЧКО, ТАКТИЧНО... И ТОЛКОЗ.ТРЯБВАТ ИМ ПРОСТО ТОЧКИЕ!СРЕЩУ ТАКИВА КАТО НАС СЛАВА НЯМА ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ!

28

Анонимен

преди 3 години

Това е много добре за Локомотив поне видяха че могат да бият и качествен отбор .Сега да наблягат на вътрешното първенство и да бият наред всички отбори !То е ясно че изтеглиха късата клечка на жребия още !Радвам се че поне паднаха с чест и добра игра от една легенда .Резила остава за съдията и нека си го носи !

27

Ммм

преди 3 години

sportn.eu/

26

Анонимен

преди 3 години

Аз съм от Тотмън и от Локомотив .Не мисла че тая победа е заслужена за Тотмън понеже живея в квартал Тотмън ивсички видяха един слаб отбор в лицето на Тотмън и една силна игра на Локомотив.Резултата не е толкова важен за Локомотив защото са ощетени от съдията а играха храбро !Тотмън не са въобще за този турнир и с тази игра няма да стигнат никъде !За мен резултата е един силен Локомотив !!!

25

Анонимен

преди 3 години

Тотнъм много слаби,тази година не знам дали ще са в десетката

24

Анонимен

преди 3 години

Англия като цяло започва да запада,но това е все още началото

23

Анонимен

преди 3 години

слаб и муден мач.. а и без публика все едно гледаме скучноват театър..футбола отива към залеза си ...

22

Анонимен

преди 3 години

Тотнъм бяха дошли за прощален мач на Специалния трябваше да оставят гола ,виждаше се ,че Спърс не могат да отбележат и при дузпите вероятно играчите на Тотнъм за да се отърват от тренера си ,щяха да пропуснат. при 9- човека няма как да се оправдаваш че си изпуснал мача...играчите не искат Моуриньо по всичко в играта им личеше ,че правят нещата без желание ..Локото можеше да използва това..Сон , Бергвайн, Селсо - нищо не играха Кейн се разхождаше ,с играта си Спърс казваше на Моу- отивай си

21

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Иначе логичното се случи ... Колкото и симпатичен отбор да са Локомотив никой няма да ги пусне, да отстранят лондонския Тотнъм.Ще кажете, че червените картони и дузпата бяха заслужени.Да, но ако ситуацията преди дузпата беше пред отстрещната врата съм сигурен, че съдията щеше да свири фаул срещу вратаря. Не, че имаше, но така щеше да се стане.Евроатлантическа България и българкият народ през последните 30 години са трето качество хора.Така ни третира световния елит.И във футбола също !

20

Анонимен

преди 3 години

Сега в чалготеката момчета.

19

Да падат

преди 3 години

Това заслужава всеки посткомунистически отбор в Бг.Собственик- ***.

18

Анонимен

преди 3 години

дърварите от локото си мислеха че играят в бг първенството

17

Анонимен

преди 3 години

Английският футбол започва лека полека да отслабва.До 4-5 години английските отбори няма да са това,което са днес

16

Анонимен

преди 3 години

Съдията да бе дал десет картона червени за един фал и дуспа !Подкупен немец !Как се дават два червени картона като няма реванш в турнира ?Тоя съдия реши целият двубой !Тотмън не бяха силни и не можеха да бият без съдията !

15

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Експериментът "Коронавирус" ражда безумни ситуации всеки ден !Стадионът празен. Играе се без публика. Всъщност какъв е смисълът от футбола, когато се играе на празни трибуни ? Не беше ли любимата ни игра създадена именно заради негово величество Зрителя ?!Ох, забравих ! Трябва да се пазим от коронавирус. Каквото и да е това и колкото и опасно да е.Да, ама не !Защото извън стадина имаше поне 10 000 струпани един върху друг пред огромна видеостена.Ало, НОЩните плъхове ще спрете ли с безумията

14

Анонимен

преди 3 години

РИТУАЛНО КЛАНЕ,ФАШИСТКОТО ПРАСЕ СЕ ПОДИГРА С ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ