94

Анонимен

преди 3 години

Срам за Сащисаните такъв извратеняк да им е президент.

93

Анонимен

преди 3 години

има голяма вероятност да е истина, значи тръмп е виновен и трябва да си понесе наказанието! това е според външната му политика!

92

Анонимен

преди 3 години

Леко е позакъсняла каката.Как да й повярвам след 23 г., че бай Дончо я е шляпал?Никой разумен човек не вярва на този цирк.

91

Анонимен

преди 3 години

С тази либетастка пръдня могат само да вдигнат рейтинга на Рръмп, а ще спечелят от трите най-дългия.

90

Анонимен

преди 3 години

Ха ха хаааа, гледай ти какви жени имало...Оплакват се че ги задявали милионери. И то мъже.Не знам ако беше някоя бедна жена какво щяха да правят Няма нормална жена, която да се оплаква от вниманието на мъж.Особено след 23 години.Жените не се оплакват от мъжко внимание, а от липсата му.

89

тия са бесни

преди 3 години

Няма ги многомилиардните държавни поръчки за "наши хора",Тръмп им врътна кранчето,и тия освирепяха!

88

Анонимен

преди 3 години

Тея вече са смешни ;)))Аз ви казвам, че феминистките са за затвора... Като не искаш да та клатят не си надигай полата с усмивка и с ръка протегната за бакшиш. Тая се е пуснала, а той не се е оженил за нея. Сега била тормозена... Еми, феминизъм. Дето вика дядо поп, могат да си ги местят и отзаде, и отпреде. От където им отърва. Е за тва феминистките в затвора.

87

Анонимен

преди 3 години

Тръмп спокойно може да обвини демократите в сексуален тормоз ;)))Толкова сексуален тормоз му организираха, че това си е чиста проба сексуален тормоз ;)

86

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е една такава да бъде осъдена на затвор! Едно безпочвено обвинение може да съсипе живота на един мъж. *** разоравяй после че нямаш сестра.... Ама той така ме погледна, че имах чувството чи мъ изнасили.... Аз пък ако кажа тя така ме погледна и завъртя главата че ми изпразни джоба, това е крайно насилствен и травмиращ фскт!Аман от златотърсачки.

85

тръмп е номер 1

преди 3 години

Човека е християнин не ми се вярва да е правил подобни неща.

84

Да бе

преди 3 години

Точно пък пред тоалетната, където могат да го видят сума ти хора ! Измислици за наивници, целящи лично обогатяване !

83

екзорсиста

преди 3 години

Много искам Тръмп пак да спечели за да видя бесът на демонично обсебените демократи и техните кучета докъде ще отведе...

82

Handel

преди 3 години

Ами избори идват, какво да се прави...

81

Винету

преди 3 години

Тц,тц,тц....Демек всяка П-ка която случайно се е снимала с Тромпета, може спокойно да го съди за харасмент!?

80

Анонимен

преди 3 години

Алооооууу, демократски изчадия...абе на вашия човек му близаха близлката в Оралния Кабинет, а той вместо да се оттегли, изкара още един мандат. А сега ни занимавате с това в коя тоалетна влязъл Тръмп преди 25г.

79

Минка

преди 3 години

Ето до къде води алчността за пари, за пари какво ли не би направил човек, независимо дали и жена или мъж. Имали някой да вярва на тези скалъпени истории, дори и да е имала подобна случка защо е мълчала до сега, или сега й се дава възможност да спечели доста парички, като плюе по Тръмп. Има много ***, дори и мъже, търсят медийна изява, срещат се с богаташи, за да ги забележат, така се въздигат в обществото сред богатите. Дори голяма част от тях стават и *медийни звезди*.

78

Анонимен

преди 3 години

След някоя друга седмица преди изборите Байдън ще сподели как Тръмп го бил опипвал на млади години.

77

Анонимен

преди 3 години

Така изкараха изнасилвач и Кристиано Роналдо, Неймар, Кобрата..

76

Me too

преди 3 години

Тръмп и мене ме насили. 1987г. големия снег. Влезох в женската WC, а той беше там и ме погледна. Каза ми, че се е объркал и тръгна да излиза, а аз се разкрещях. Никога няма да забравя какво ми причини. Държах тайната цели 33 години. Но точно преди изборите реших да разкажа всичко. Така ми дойде отвътре.

75

Анонимен

преди 3 години

Шокиращо разкритие. Тоя кой знае колко бройки има зад гърба си. Какво друго да се очаква от син на милиардер.