59

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЧетем, четем "умнико", ама не както дявола чете евангелието, както правиш ти и подобните ти кравопоклонници.

58

Анонимен

преди 3 години

Времето ще пкаже, но си мисля, че тоз несретник беше употрбен от запада за последно.Ако реснаците се страхуваха от него и искаха да го ликвидират, това щяха да направят в апогея му, когато имаше доста последоватери. Сега когато вече потъна почти в забрава, без почти никаква поддръжка в страната ще го тровят, ей така за спорта.

57

wild horse

преди 3 години

Става ясно,защо великите сили искат народът да е ***. Не знам дали някой с мозък може да повярва на тази нескопосана фалшификация. 1. Пил вода в хотела и си взел шишето,което близките му донесли чак в Германия. 2. Защо когато си отровил някого, трябва да позволиш да го вземе друга държава. 3. Кой плати за самолета и как така бързо се организира частен медицински полет 4. Къде са ДОКАЗАТЕЛСТВАТА- покажете ги

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60Явно и ти си неграмотен като шапкарите около теб и не сте прочели една статия за това дето толкова компетентно коментирате.

55

Анонимен

преди 3 години

Да бяха измислили друга версия , че тази вече не върви . Изобретателят сам казва , че с много нищожно количество около него ще има масова смърт .

54

Анонимен

преди 3 години

А защо еп се занимава сфалшифицираното отравянена навални? Лекарите прегледалипърви пострадалия в Омск не саоткрили в кръвта му отрова, аследи от вещество, което се получаваслед вземане на препарат срещуголяма доза кокаин. Сами си дайтеотговор на въпроса и защо годадоха на германците -- за даим чуят опашатите лъжи и да ги изобличатпред целия свят.

53

Анонимен

преди 3 години

Ако е изпил новичок никой не може да му се приближи без опасност а не да си правят селфита в уж болнична стая. Носът му се белее.

52

Анонимен

преди 3 години

Русофилите тук могат ли да кажат защо са доброволни руски роби?

51

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/50прав си... народът изпростя и верва на този който по телевизията официално защити лъжеца зайлстра с думите: "лъжата в политиката не е грях".

50

Христо Христов

преди 3 години

Няма лошо ес да иска още санкции - да се надяваме това да отрезви руснаците да се съвземат и да спрат да говорят за ес като за партнери, а да взимат тоягата и да го почват...

49

Анонимен

преди 3 години

Да гният тия убийци руски - само бой и санкции за тях. Троловете, като не ви харесва ЕС - чемоданите и за Мухосранск веднага!

48

Шопо

преди 3 години

Ама не разбрахте ли,че братушките санкции ги не плащат! Водка,огурци сольоние и сланина имат в изобилие! Риба в северно море колко искаш,зарзават от Турция тоже ! Жените им красиви, комунални жилища за 10 рубли,ток,газ ,телефон ... И те така !

47

Анонимен

преди 3 години

Пак пълно със съветски другари. Не разбрахте ли че колкото и да се напъвате никой не ви вярва.

46

Анонимен

преди 3 години

Представители на кръжока Навални в местните избори трябваше да победи. Това беше и причината за "тровенето" на господина. Вчера излезоха резултатите от местните избори в Русия от 1107 позиции кръжока Навални печели 6, тоест 0.54%. Тая версия умря вчера, днеска друга, утре - още по-друга и така. Успех на кръжока но нема да стане до 2050 година. :)хахаххахахха

45

Реално погледнато

преди 3 години

Последните 10 години освен 'голяма доза вероятност' поне едно от обвиненията срещу Русия да се доказа недвусмислено?Всеки път едно и също: шуми се по новините следват санкции и нищо реално не излиза в последствие. Руснаците са адски търпеливи ! Ако са били англо-санксонците в тази позиция вече да са почнали ядрена война по подозрение за лоши намерения!

44

Провокации

преди 3 години

Клан недоклан Бит недобит.Тровен недотровенКак пък Кенеди не го пропуснаха майка му стара на времето.

43

Патриот

преди 3 години

за Асандж защо не наложихте санкции на ФАЩ и Северен Пакистан ,че направо съсипаха човека от тормоз з,замо заради това ,че им разкри военнопрестъпленията и корупцията!

42

ПАК ли?

преди 3 години

Пак ли сме в отбора на лузърите?ПОЛОВИНАТА свят се обединаява за противостоене на крадливия егоестичен запад а ние сме в ЕС колекцията на мъпетите за двойна употреба!На тоя измислен съюз дните са му отброени.Ще се сетим да учим китайски и руски когато стане късно - както винаги.

41

Анонимен

преди 3 години

До 42Затова дава зор да се прибере в Русия. Там се чувства по сигурен.

40

Анонимен

преди 3 години

Бе тоя ес все повече заприличва на комсомолски секретариат.