16

Анонимен

преди 3 години

Защо? Защото са сложили лампа в хладилника....тя е виновна.

15

...

преди 3 години

Ако мислиш да ходиш на фитнес, не отивай като тулуб 200 кила. Защото само ще се потиш, пъшкаш и ще ти е трудно. Първо свали килограмите и тогава тръгни на фитнес, където само ще поддържаш това тегло и тяло. Няма как да влезнеш във фитнеса 150 кила и да чакаш че след 5 месеца ще си 100, при положение че като се прибереш се тъпчеш с храна като обезумял. Първо си наложи да се храниш ограничено, свали килограми и тогава марш във фитнеса ако искаш. И повечко физическа работа или поне разходки.

14

...

преди 3 години

Фитнеса е за поддържане на форма, не е за сваляне на килограми. Аз лично за 3 години, свалих 25 кг. Просто си дадох сметка, че храната е твърде много. Намалих я наполовина, както каза този под мен - леща яко. Супички, салатки. Картофи във всякакъв вид. Пържени, варени, печени на фурна. Всичко си ям, но намалих порцията наполовина. В начаото е трудно, защото като станеш от масата и все едно не си се хранил, но се свиква. Дори сега понякога когато изям цяла чиния с ориз и ми става тежко.

13

Цо

преди 3 години

Само тия дето искат да свалят прт кила преди морето стават с диети и фитнес. За останалите всичко е въпрос на хранене. Като спреш шоколада и минеш на леща и се оправят нещата.

12

Гравитация

преди 3 години

Като се качвате на кантаря, оставяйте дъмбелите на пода преди това.

11

Щерю

преди 3 години

От добре опакованите консерванти, всевъзможни подсладители и захари, сол, мазнини, и моно-натриевият глутамат, за които сте си и щедро платили, с бая голяма надценка, в най- близкия до Вас супермаркет. Тялото Ви просто е разчело посланието Ви...

10

Анонимен

преди 3 години

Ей ***, сега проблема ви е че дебелеете. При БСП проблема винаги е бил че няма какво да ядете. Правете си изводите! А другите *** дето протестират са по-зле и от БСП, българина иска да му е мирно в ЕС, некви гладнинза власт sederasti и копейкаджии да не мислят, че ще им минават номерата.

9

ние не пълнеем,

преди 3 години

а хладилниците се изпразват:)

8

blqblq

преди 3 години

оти като се зарибиш с храна пълнееш,като се зарибиш с наркотици ставаш наркоман ,като се зарибиш с алкохол ставаш алкохолик,като се зарибиш с политика ставаш ***,абе не се зарибявайте бе хора :))

7

Анонимен

преди 3 години

Ей ***, ше напълнеете много ясно, това да не ви е Виденовата зима, всяка вечер вино, гауда, ементал и прошуто много ясно. Преди това обилно ядки, а след това шоколадов пудинг. Диети ли?!?!?

6

Булю Булю

преди 3 години

ДаренаПо-даренаНай-дареназа англйски натиснете 1

5

Преял Булю

преди 3 години

По-същата причина поради която пълнеете и през деня!

4

Анонимен

преди 3 години

Щото отваряте врата на хладилника

3

...

преди 3 години

Аз като експерт, ще ви отговоря на въпроса "Защо пълнеете през нощта?". Ми щото не пълнеете през деня, за това. А трябва да се пълнее. Че като гледам кви са кльощави мадамите в днешно време, то да те е страх да я напънеш малко. Ша й стане нещо. Затова пълнейте, ние не сме кучета та да ядем кокали.И така. Казах.

2

Анонимен

преди 3 години

Защото ядете през деня!Свие!!!

1

Анонимен

преди 3 години

5кг е пълна глупост, освен ако тежиш 150кг като краварин.Нормално е 1кг за европейци.