11

хахахаха

преди 3 години

по-*** статия не бях чела. Не е виновно онлайн обучението, тва късогледство се е развивало все пак известно време. Децата масово висят на компютрите, на игри, на чатове, гледат филми, щото на никого не му се занимава с тях.

10

Анонимен

преди 3 години

Освен изброеното от 9, много сериозно пострада им дневния им режим: късно лягане, късно ставане. Масово децата стоят до 1-2 след полунощ... Аз всяка вечер водя война да си е в леглото най-късно в 22.30... Питам го: Ще излезеш ли да се видиш с приятеля си?Той: Аааа, ами ние сега си чатим и играем онлайн...

9

Анонимен

преди 3 години

Не е само късогледството и проблемите със зрението. Работя с деца и мога да кажа, че това затваряне за месеци пролетта доведе да много тревожни промени при тях - обездвижване и надебеляване, затваряне в т.нар. дигитален свят и отказ от контакти навън, тревожност и стрес. Ако продължим с издевателството над децата и тази учебна година... не знам ...

8

Анонимен

преди 3 години

Дали от 3м онлайн (псевдо) обучение? Или по-скоро от мобилните телефони които вечно са им в ръцете яслата още и се занимават с глупостите от тубата, тик ток и постване из соц. мрежи?

7

Анонимен

преди 3 години

Ми дай сега, за да не им се развалят очите, да им рискуваме живота като ги пуснем масово да се заразят с коронавируса.

6

за момент

преди 3 години

да си помисля, че някой наистина ще се хване на тая нескопосана пропаганда. Но виждам от постовете, че има хора дето мислят.

5

Анонимен

преди 3 години

ще им казват натази ковид генерация lowIQ snipers ясно е :)))

4

Аха за 3

преди 3 години

месеца и им се развалиха очите...тотална лъжа. И без това киснат пред екрана.

3

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

И затлъстяването скокна. За два-три месеца домашен арест се допристрастиха към устройствата. Моята вече не ще да излиза да играе с другите деца. Предпочита да си общува с тях онлайн. Пълен ужас!Оня Плешояд, където го видя, ще го заплюя в лицето.

2

Стига

преди 3 години

Глупости!!! Иначе не стоят пред монитори, телевизори и таблети.

1

Анонимен

преди 3 години

Българска му работа