40

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания , господин Лукашенко ! Най-успешният европейски президент, единствен не клекна на мейданаджиите ! Така трябва да действа всяка полиция - с твърда ръка срещу превратаджии и терористи, защото това са потенциални уб.ийци !

39

Анонимен

преди 3 години

До 45И в "нормалните" държави тези агресивни провокатори биха били натиснати на земята със сила и бързо откарани и никой не би се интересувал от бройката или съдбата им.Но ес подхранва хулиганите и екстремизма навсякъде по света, докато смазва всичко заплашващо диктатурана на управляващите марионетки.

38

Анонимен

преди 3 години

От написаното тук "...видеа от последните дни показват, как голяма група от хора обгражда част от полицаите и свалят прикритието им" разбираме, че белоруските полицаи са нападнати от обучени екстремисти и са жертви на агресия и провокации при изпълнение на служебните си задължения. Дали защото има съмнения, че тези екстремистки групи влизат отвън, но вчера белоруските власти затвориха границите си с Полша и Литва.

37

Анонимен

преди 3 години

Крият си лицата за да не им отмъщават престъпниците и за да не им се бъркат в личния живот и в този на семействата им.

36

Анонимен

преди 3 години

Колко струва парното в Русия?Не всичко е до размера на заплатата, дечко!

35

Анонимен

преди 3 години

До кгб"Богатата" Беларус ходи да проси пачки от Путин и живее от подаяния от евтин нефт и газ пак от него. А "богатата" Русия има по-ниска средна и минимална заплата от "бедната" България, тъй че тия пачки дето Путин така щедро ги раздава руснаците ще ги изгладуват.

34

кгб

преди 3 години

Простите протестиращи заедно с външни сили ще съсипят Беларус,богата и красива държава с безплатно здравеопазване и образование каквото имахме и ние при социализма.Целта е да се доближават до Русия болните световни мозъци

33

Анонимен

преди 3 години

Необяснимо е защо прогерберски сайт като този пише факти за протестите в Беларус. Нали вашият "инспектор" на пътища, които са построени с нашите пари вече спря джипката? Нямате ли вече опорки, за да скриете това, дето сте го написали в заглавието?

32

Анонимен

преди 3 години

НСБОП също са с маски. СПЕЦНАЗ отрядите също са с маски. Това е за защита от разпознаване. Така се подсигурява тяхната сигурност. Те се борят с престъпници, с терористи, с криминален контингент, наркодилъри и т.н.Органиираната престъпност търси мъст. Протестиращите може и да са мирни, но сред тях се внедряват и престъпни елементи, подсъдими, ултраси и други, които има вероятност да търсят отмъщение и саморазправа с полицаите. Така, че нормално е да маскирани. Те се борят с нарушители на закона.

31

Анонимен

преди 3 години

Вие няма ли да спрете да лъжете за Беларус...Там има повече демокрация и пазарна икономика от тук...

30

Анонимен

преди 3 години

а защо нашите полицай за безредици ходят с маски? защо? какво мисли полското разузнаване стоящо зад нехта по въпроса?

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен А защо полицаите в САЩ и демократичните държави ,крият лицата си от протестиращите ?

28

Анонимен

преди 3 години

Като ви чете човек, ще си помисли, че само в Белорусия полицаите са с маски.Навсякъде е така. Не го ли знаете?

27

Анонимен

преди 3 години

Българска му работа.За подигравка сте

26

Анонимен

преди 3 години

Крият си лицата от срам, иначе след смяна като се приберат вкъщи, жените им ще ги набият!

25

Анонимен

преди 3 години

А българските полицаи защо са с черни качулки като обирджии на банки?

24

Анонимен

преди 3 години

Защото са Руснаци. Затова си крият лицата. И на 2ри Септември сред нашиъе полицаи имаше п у м и а р и,които нямат нищо общо с полицията. Те бяха вкарани за да убиват обикновенния гражданин. За това ще отговарят пред закона шефчетата на полицията,които организираха всичко това.

23

Анонимен

преди 3 години

***, ТБП защо ДАНС носят маски??? _За тези които се чудят какво ТБП означава - съкращение идващо от Бойко Борисов. Изменено е само Кърджалийска като Българска. Всичко останало си е като оргинала.

22

Анонимен

преди 3 години

До психологМи крият си лицата и се събират на големи групи само мъже и се търкат един в друг.Имат общи съблекални и общи душове където сигурно се отдават един на друг след като цял ден са пребивали жени.. Ми не не са хомосексуалисти. Пееpaзи са.

21

Койчо

преди 3 години

Еййй...,*** пак е щипнала от АнАнистките постановъчни клипчета на дъртиО пергиш Дьорд Шоро$$...Довечера ще черпи дИЕтето с Киндер Сюрприз от новиО грант.МоЕ да е мисирка,но днес ще е захлебила такваЗЗ...