39

ivo

преди 16 години

какви сиси какви неща, потърсете Ol Tany Kedah ж ю-туба и гледайте

38

момченце

преди 16 години

Бих си поиграл с тази какичка на снимката ... мдаааа, определено бих.

37

преди 16 години

Певици по голи цици разформироват арабски семейство ха ха хууууу

36

Dingilev

преди 16 години

Pravi mi vpe4atlenie 4e tazi tema e dosta aktivna a vaobshte ne e vajna???A drugoto koeto e po stranno che samo jeni mai zashtitavat "tezi rezaci"!Ami ako tolkova gi haresvate da vi kupim po edin ednoposo4en bilet i priatno prekarvane!No pomnete musulmanina si ostava musulmanin bez zna4enie v koi vek jivee!Shte prodaljavat da si tretirat jenite kato jivotni i taka shte si e!Ina4e komentar 30 e mn mn tochen!:)))

35

За Краси

преди 16 години

Както казва един мой много добър приятел от Англия. NUKE THEM ALL! *** those mother fuckers.Мазните арабели живеят в 15 век. С изключение на онея дето прибират паричките от петрола. Всички останали са мазни *** живеещи в мизерия , кирпичени колиби и са спирачка за прогрееса.

34

Брандо

преди 16 години

Един френски автор пишеше в "Клошмерл" че всички селянки мразели кръчмарката защото мъжете им все за нея си мислели. И пояснява, че не били прави, защото вечер като загасели лампите, всичката страст по кръчмарката си я изкарвали на тях !Нали, нощем всички котки са черни ...Та затова се учудвам на арабетата защж ни проват и те така - нали много от тях знаят френски, хеле пък ливанците.

33

Краси

преди 16 години

Имам приятелки в арабски страни омъжени за араби. Всичко, което пише тук не е вярно. Дори всички ваши коментари. Аз съм била в много от тези страни, и нещата изобщо не са такива каквито ги пишат в днес.бг.

32

преди 16 години

31, като гледам в останалите страни където никой не тика жените никъде е още по-зле та не знам какво да ти кажа :) *** си е тъпо.

31

преди 16 години

ха развеждали се понеже жените им стояли само в кухнята... аве малоумнирезаци, та нима вие не натикахте там жените си, а? С вашите ограничения спрямо нежния пол... а да в идойде сега акъла...

30

kaka siyka

преди 16 години

Много важно за какво се развеждали арабите . Ние да гледаме нашата си държава и култура до къде докарахме : и мъже и жени с по 4-5 развода , дацата им няма кой да погледне - пият и пушат от 8-10 годишни . На арабите сме седнали кусур да връзваме - ние сме на масто от зад напред по всичко . Даже и разводите ни не са заради хубави жени , а заради алкохол.......и т. н. да не ви отегчавам повече .

29

глори

преди 16 години

Аз си знаех , че има комплексари за които нищо не е така хубаво освен да плюват по всичко което не разбират, но хора Вие сте постигнали съвъшенство. Не разбирате начина им на живот , нямате и бела представа за традициите им - какво ви дава право да ги съдите? Още повече от коментарите Ви е видно че мозчетата ви произвежат предимно КАРУЦАРСКИ фолклор.

28

arab

преди 16 години

NAplno e taka no ako ne poznavat nikoi ot arabskiya svyta i ne sa go pose6tavali 6te si mislyat taka

27

Знаещ

преди 16 години

Абе турчорите се опитват да минават за араби само че ония не ги *** за сливи ко да се прави!

26

raven

преди 16 години

Да те са прости и само дето имат петрол, а ти си *** и го нямаш.*** си от злоба невеж ***. do nomer 16 - ае ***, ако беше учил география в училище щеше да знаеш, че турците не са араби, никога не са били, и никога няма да бъдат.Ти си много повече турчин отколкото който и да е арабин, понеже турците са *** твойта пра-пра баба а не тяхната.

25

Mido

преди 16 години

няма такова нещо, това са глупости и искам да кажа на тоя който каза че арабите са прости: много знаеш бе отворник бягай да учиш как се говори първо

24

проба

преди 16 години

ко да се прай арабите са си прости по ДНК, имат само петрол и толкоз

23

Смеещият се

преди 16 години

Ти си просто смешен ха ха ха хе хе хе хо хо хо...

22

върни се в 1-ви клас

преди 16 години

(19. - 19:37 - ПорядкиОт: Смеещият сеА знаете ли че в арабския свят обрязват клиторите на жените!По този начин кадъната не изпитвала клиторен оргазъм и чалмата си мисли че е само нему предана!А то вагиналният оргазъм си остава - него няма как да резнат...абе простотия ха ха ха----) Знаеш ли какво значи племе? Тази дума (кадъна) няма нищо общо с арабският свят!!! Обрязването на клитори се практикува от някои пустинни племена, но не задължително ислямски, има го в много африкански племена например!В днешно време има Google вземи първо се образоваи пък после си кажи мнението :)))

21

???

преди 16 години

Много генерално тов заключения!Да не влизам в подробности, но многото разводи са затова че на се женят, за да се подсигурят, и после решават и жените и мъжете да кръшкат, развеждат се жената взима къща и половината доходи на мъжа та нека си гледа сега Нанси и Хайфа!Това изказване е ПЪЛНА ГЛУПОСТ!

20

k

преди 16 години

стари са ти данните за 50% хриситяни в ливан вече са около 5 % след всичките войни и изобщо след около 500 или 600 години и те ще мислят като нас просто религията им е с толкова по нова за жалост дотогава няма да има човечество да го видят