157

Анонимен

преди 3 години

АБЕ ЗАЩО МЕ ДРАЗНИТЕ С ПРОТИВНАТА МУТРА НА ТАЯ *** БЕ?ИЛИ ИСКАТЕ ДА НЕ ВЛИЗАМ ПОВЕЧЕ НИКОГА ТУК?

156

Ментора бай Иван

преди 3 години

Така е , като си с празна глава пълна с опорки , едно отиване до тоалетната на дете инвалид се превръща в политика !А защо не погледнахте човешки на искането, а ?

155

Анонимен

преди 3 години

Абе това момче ли е, мъж ли е го водят навсякъде за показ. Коя е тази майка-тя е за затвора . Има напоследък и един ненормалник с брадичка-обиколи всички възможни медии-бил ученик, казва той-и той вътре с кокошката в НС-не е добре момчето, с кокшката да идат в Курило да се лекуват

154

Анонимен

преди 3 години

Даже и не ми се коментира последната изцепка на Мая . Тази е откачила тотално.

153

Факт

преди 3 години

"Вчерашната блокада бе политическа злоупотреба с хората с увреждания" - абсолютно вярно!БСП се чудят от къде да си изсмучат нещо за да дестабилизират държавата! Вижда се кога един протест е спонтанен и кога е организиран със нечии нечисти цели стоящи зад него.

152

Препоръка

преди 3 години

На Сачева - един сач в дупарата с 200 и последно сбогом...

151

Анонимен

преди 3 години

Кокошката е време да я приберат в Курило-при псих. Цв. Гълъбова , която не слиза от екрана на славуца пъпеша-бъдеща мин. на здравеопазването

150

555

преди 3 години

Горките деца с увреждания , най често са плод на майки истерички и баща алкохолици

149

Анонимен

преди 3 години

ПРОСТАКЕСАТА ДА БЪДЕ СЪДЕНА И ЗАТВОРЕНА!

148

Шпигел

преди 3 години

"Цацаров и Борисов нарушиха закона за да угодят на Ердоган." Или "Как българският премиер Борисов се превърна в слуга на Ердоган?"

147

тошко

преди 3 години

Веднага оставка Сачева, на корумпираното правителство

146

Анонимен

преди 3 години

Новия бушон на ГЕРБ- навсякъде я пращат по каналите да защитава гербаджийската позиция. Държи се нагло и арогантно. Никаква реална преценка за политическата обстановка в държавата, още повече за социалните настроение.Дебелокожо същество.

145

Плюя отгоре

преди 3 години

Рядко нагла и противна твар. И за това не става този ***.

144

Анонимен

преди 3 години

Тая дебелена с остър безизразен поглед защо не си гледа министерството, което е едно от най-тежките и трудните, а всеки ден се изказва по медиите. Навремето такъв екземпляр беше Долорес Арсенова, която непрекъснато тичаше след царя и се възхищаваше от него с повод и без повод. Е, сетне си намери подходяща ниша за работа и сега не се оплаква от липса на средства. За Сачева, съдейки по изказванията й, се съмнявам, че ще бъде толкова пробивна и целеустремена като нея.

143

Анонимен

преди 3 години

Сачева, Караянчева, Дариткова... Това са истинските лица на ГЕРБ - прости, нахални, нагли, безсрамни! Такива като тях предизвикаха масовите протести и много се лъжат, че ще им се разминат ЗАКОНОВИТЕ последствия!

142

Анонимен

преди 3 години

Да закараш недъговото си дете при протестите, което не знае къде се намира е злодейство и малоумно деяние. Нямам думи, но Господ си знае работата.

141

Сачева е:

преди 3 години

1.Мила и добра жена с нежна душа(+)2.Зловещо женище с кораво сърце (--)

140

дам...

преди 3 години

Не знам колко и в какво е права тая нагла и злобна гробарска министърка, но много ми се иска същата да коментира и случката в Столипиново и как сиганското семейство на новородения Асан "паша" направи показна демонстрация пред цял пловдивски квартал! Много въпроси поражда тая случка госпожо уж социален министър, но едва ли ще се заемеш с тях! Хах...и как да се заемеш, то нали това са вашите дежурни избиратели на избори, трябва да се пазят и толерират, пък нас българите...кучета ни яли!

139

Анонимен

преди 3 години

Калфин вдигана годините за пенсия на 65с този вирус много хора не могат да достигна и 60 годиниа комунистите са недоволни от Цачева

138

Анонимен

преди 3 години

Изключително права е жената. *** - верно сте назад в коментарите, ама не стигат парите вземете да обслужвате сексуално дето се викаш- къде за сандвич, къде за кафе. Ако ви докарат до просешка тояга, ще съм много благодарен:)))))))))))