39

ПроСоТо

преди 3 години

явно и Господ не ще да си има неприятности с тоя и го държи настрана...."Повелителят на мухите" да му сърба попарата..

38

zombies thomb

преди 3 години

Това на снимката оживялата мумия

37

Анонимен

преди 3 години

Дедо Бунга-бунга е оцелял с бунга-бунга.

36

До 75

преди 3 години

Професор не съм. Работя в болница извън бг. Потърси и прочети медицински журнал на английски ще е по-информативно. Има статистика с дати за това лекарство, става въпрос за прости цифри, не мнения или тълкувания.

35

до 73

преди 3 години

Ти сигурно си професор по вирусология...По какво друго си професор?Предполагам и по всичкологоя, или?Тц, тц, тц...

34

Тигър

преди 3 години

Не съм чул стар и богат рептил да умре от Ковид. Всички оздравяват.

33

Ремдесивир

преди 3 години

Минути за реклама на фарма боклyк. Това лекарство не само, че не е ефективно, но беше произведено за свинският грип и понеже не се продаде и не става за нищо сега го пробутват и за ковид. Няма промяна в състоянието на пациента с или без него. Хидроклорин помага и гледай как мистериозно изчезна ат световните пазари, а е евтино и ефективно. Пак става въпрос за едни пари за сметка на хората. Нещастници...

32

Анонимен

преди 3 години

Жабарски шмекер. И той като турчина Борис Джонсън изкара ковид, виртуално.А да споменавам, че спин на крака го изкара.ПР никога не е излишен.

31

Клоунски Свят

преди 3 години

Медията на БЛУМБЕРГ Вчера.ирл. пробутва лекарство което е доказано от Китайци и Японци(преди да им подправят резултати или да ги изтрият в повечето случаи) ЧЕ НЕ РАБОТИ. Болсонаро, който е също на години, и е преживял доста (включително НАРЪГВАНЕ-АТЕНТАТ преди по-малко от година) се излекува със далеч по-евтино и широкодостъпно лекарство.РЕНДЕ-свир-вир е около 5-6 ЦИФРЕНА сума в ДОЛАРЕС за пълен КУРс на лечение.Другото е 7 доларес.

30

USA

преди 3 години

Как е оцелял ли? Първо вируса се преекспонира от комунистите и СЗО. Иначе този дърт жaбар затри Милан като го продаде на жъртyпите, а след неговото пагубно управление БВП-то на Италия не е мръднало. Голям приятел на Путин между другото. И той като един друг роден бaбаит си държи пищaк в шкафчетo.

29

Handel

преди 3 години

До Анонимен 7Защото те никога не са били болни, а в най-добрия - т.е. в най-лошия са били контакни - или както НОЩниците ги наричат за да заблуждават хората "заразени".

28

Handel

преди 3 години

Интересно каква сума е гушнал другаря Берлускони за да "се излекува" от коронавируса точно с това лекарство... при което предливидливо е било допуснато само то за лекуване...Ех, бoko с неговите номера трева да пасе пред италианците... които уж мряха с камиони

27

ФОРУМЕН MИHЕTЧИЯ

преди 3 години

И моя изчезна някъде.

26

Тео

преди 3 години

Ами как ... с МЕРАК! Мерака е лек за всичко. Няма ли мерак хващаш ... рак ... или други лоши болести и те тръшкат. Човека на тая възраст е на ниво, което е достойно за уважение. Шегата на страна - просто е в рискова група, това не значи, че непременно ще умре! Шанса е 1 на 10 за такива като него и пак зависи от имунната система! Човека се е поддържал и е изкарал! Жив и здрав! Ако вируса беше тръшнал Саркози нямаше да ме е яд, но Берлускони, дори и корумпиран е пич! Поне не срови цяла държава!

25

THE STAR

преди 3 години

Искате ли звезди?

24

Анонимен

преди 3 години

Малко прилича на постановка. В Италия, де...

23

Idealnoto

преди 3 години

Значи станах идеален.Изтупан отдо всичко мие ок та сме шест ок честит ден на идеалноста всеки ден сме идеални братя от ставане с лягане затова кадрите в тая държава със слугите им просперират ние останалите земни нищо не знае м нищо не можем.Не ходи тук не ходи там важното е идеален благодаря братчето ми това е наи важно

22

Анонимен

преди 3 години

Принас нали първия промоционален циркаджия беше Киро Гела?

21

Анонимен

преди 3 години

Ден на идеалното семество.Всичко е ок

20

Нане

преди 3 години

Абе ***, как па един от известните прошляци дет се разболяха не даде фира бре...Ба си избирателният вирус....