26

Анонимен

преди 3 години

Тия от алчност сами ще си изядат месата.

25

Анонимен

преди 3 години

Концесиите на Николинка унищожиха българският туризъм ! Плажовете изглеждат препълнени, няма свободни зони, няма я натуралната природа. Плаж Каваци -Север според концесията има 93% свободна зона ! Само 7 % са за чадъри и заведения. А така ли е ? Голямата заведение на " Гардероба" по концесия е 150 кв.м. В действителност заема над 2 декара и половина заедно с прилежащите си чадъри, които се водят свободна зона.

24

Аха

преди 3 години

Значи като пътищата:- От джипката: МАСЛО!- От Опела: ДАРМАДАН!

23

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Ако ви каже истината Румен,ще му се случи Случка тъй безшумно,ще я пишат Трудовата злополука, а за останалите пък поука.

22

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Отново продаваха белия прах.Оттам недоволни?!До днес не разбрах.Къщи за гости - пак в сектора сив,хазната е празна.Кой ни е крив ?!

21

До Варна

преди 3 години

Недей да лъжеш че Златни пясъци били пълни, вярно има Румънци,ама препълнени център и паркинг е Лъжааа...Вечерно време 2 котки и една магазинерка има....

20

Конче

преди 3 години

До СилноСевера страда от лошите пътища, а и от това че на север има или курорти мастодонти (т.е. изкуствено създадени само с големи хотели) или доста скучни села. Другото е, че липсват заливи и морето и времето са доста по-неприятни сравнено с тези на юг. Общо взето българина може да е всякакъв, ама като трябва да дава пари си прави сметката и ги дава там, където има най-много келепир.

19

Варна

преди 3 години

Щото на север било празно, затуй на златните всеки ден скандали и спорове за шезлонги между българи и румънци. Крайбрежния булевард за курортите задръстване всеки ден, паркинги те пълни до дупка с румънски коли, празно викаш..? Ахахахахаха

18

Варна

преди 3 години

Във Варна вечер маса в ресторант без резервация нанайси, ама вие си тролете че било празно хахахахаха

17

Ф.С.В.

преди 3 години

ДРАГАНОВ "РЕВЕ' че големи хотели са офшорки и се перат пари -наемат персонал от Трети държави и ЕДВА ЛИ НЕ ТЕ СА ВИНОВНИ ! НО ВСЪЩНОСТ ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ХОТЕЛИЕРА КАРАТИСТ СРЕЩИ ЕВРЕЙКИТЕ- И РЕСТОРАНТЬОРА КОЙТО ГОНИ РУСКИНИ И РЕСТОРАНТА СИ - ПРОБЛЕМЪТ Е МНОГО КОМПЛЕКСЕН! ДОРИ БАРБАРОНИТЕ СА ДОПРИНЕСЛИ С ПОНЕ 5% СПАД НА БГ ТУРИЗМЪТ! ХОРАТА ИМ ОМРЪЗНА ОТ ИЗМАМИ! В БУРГАС ЕДИН СВЕСТЕН РЕСТОРАНТ НЯМА! ВСИЧКО Е ЛОША ХРАНА И ЛОШО ОБСЛУЖВАНЕ И НАКРАЯ СМЕТКИ ПО 100-200ЛВ

16

гост

преди 3 години

Това което е добро за едни е лошо за други.Някой беше казал навремето: "Моите ангели са демони за враговете ми. И обратното - ангелите на враговете ми са мои демони!"

15

АнонимеН

преди 3 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!ХОТЕЛА БЕШЕ С ЕДНА ТРЕТА ПО МАЛКО ХОРА!! КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ ИМАМЕ ОТЛИВ НА ТУРИСТИ А ПРИЛИВ КАКТО ТОЯ ПИШЕ!!!---------СЪЩОТО НИ ЛЪЖАТ, ЧЕ КАТО ИЗТЕГЛИМЕ ОЩЕ 50 МИЛИАРДА ЗАЕМ ЛИЧНО ЗА БОРИСОВ И ТОВА БИЛО ЗА ДОБРЕ!!!

14

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно е добро, че изтеглихте 5 млрд., за да им покриете загубите.Хем няма да се налага да се занимават с *** туристи, хем пари ще взимат с чували

13

Чоко

преди 3 години

Най-накрая да фалират тези мастодонти по курортите с по 500 и повече стаи. Хотели направени за западните ***. За съжаление тези градежи ще останат и ще продължат да загрозяват иначе хубавите преди Златни пясъци и Слънчев бряг.

12

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Дойде, но се оплаква пак бай ***,за сладолед дори възможност нямаше.Защо дошъл си *** без парички ?!При соца беше евтино за всички...

11

Силно

преди 3 години

Беше южното черноморие и то защото Гърците въведох строги мерки и народа си остана в БГ. Както се казва като няма дъжд и градушката е дъжд. На север плажовете бяха празни.

10

Елена

преди 3 години

Този сезон бе най-силният поне от 10 години насам ......

9

Шезлонгбийч

преди 3 години

В Афганистан не е тъмно, особено при бомбардировка или терористични атаки.А за бг туризъма, колкото по-зле, толкова по-добре.

8

Анонимен

преди 3 години

и какво е за добро, като няма един съборен хотел

7

Анонимен

преди 3 години

5: Атанасе тролиш от доста време по форумите. Да хора има но чак пък най-силния сезон. Освен това черноморието не е само 2 курорта.. виж Варна, и нагоре фе, на Св. Кондтантин и Елена работи един хотел и вдичко по ивицата е тъмно като в Афганистан.