8

Анонимен

преди 3 години

Конституцията предопределя Изборния кодекс,начините и показателите по които ще се провежда изборния процес при случаите за избори в обществото заради което е съставен на основа нея и приет основен закон за изборите относно властите по разделение,що за вида на избирателната система,броя на представителите кандидати по вида на системата заложена,що начина за отчитане и контрол на процеса чрез видовете приложения приложими за обработка на данните как бази за честно обслужване на процеса според нея.

7

Край

преди 3 години

Като чуят думата Мажоритарни всички депутати скачат трупешката.Не щат ние да ги избираме искат Бате/Корнелия/ Ах Дог да ги назначават.Метлата се нарича мажиритарен избор в два тура или я прилагаме или продължаваме кръглия преход

6

Чичо

преди 3 години

Изборите като възможност трябва да се премахнат! Имаме един Бог (г-н Борисов), който ще ни управлява докато е жив (а и след това).

5

Анонимен

преди 3 години

Не разбрах емоциите около 200 мажоритарни и 2000 пропорционални местата във внс.И в предишното беше така. Но е интересно, че бсп са против мажоритарната система: в предишното внс лидерите на бсп бяха и мажоритарни кандидати, докато НИТО ЕДИН от "лидерите" на сДС не се кандидатира мажоритарно.

4

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ решава какво ще стане, а не комунистите и ДПС. Точка.

3

Анонимен

преди 3 години

За да е доволна ***, трябва да махнат всички партии от бюлетината и да оставят само БСП както беше преди. Тогава беше много хубаво според червените баби.

2

УМЕН

преди 3 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ОПГ бсп-дпс във властта!!!

1

Ще променят

преди 3 години

До пълнатя победа на герб. Нужни за три промени, с двойно гр извън ЕС и САЩ и Русия не се гласува, активна регистрация и задължително гласуване.