9

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

До Адам СмитМъчат се да разпродават апартаментите рускоговорящите, защото са некачествени и трябва всяка година НЕмалък ремонт.Таксите поддръжка на затворените им комплекси са нереално високи.Има кандидат купувачи руски евреи, дето изнудват сънародниците си да продават наистина на безценица, заедно с обзавеждането.Тези хитри евреи си прават сметка, изгодно да отдават под наем апартаментите...

8

Анонимен

преди 3 години

През януари спада на чуждите туристи ще е около 100%, а както някои български учени или политици прогнозират може и да е повече!Тъй, че нищо ново!Лек ден!

7

зяпач

преди 3 години

Като стройха хотели на поразия,не помислиха.Сега се тръшкат,ама вече е късно.

6

Адам Смит

преди 3 години

До АнонименС този курс на рублата руснаците са доникъде. Масово разпродават на безценица купените на времето апартаменти по нашето Черноморие.

5

Анонимен

преди 3 години

На нас от Русия и Беларус не ни трябват туристи.

4

О,о

преди 3 години

40% отворени хотели, с 80% заетост, в резултат от 90%-ен спад на туристите.Тази статистика е скарана с математиката, 10% от миналогодишните туристи не могат да запълнят 40% от хотелите на 80%. Дори професорът от ЦИК и информационно обслужване не може да изкара такива сметки.

3

Серсем

преди 3 години

Красавицата Ангелкова като беше министър можеше и самолета и почивката да им плати само и само да не лежи сама на плажа.

2

Пустиняк

преди 3 години

Който го е страх от СПИН, спинка сам.Който го е страх от корона, прави плаж у тех си на балкона.

1

Анонимен

преди 3 години

Дан лъжиш