14

Анонимен

преди 3 години

Четири касови апарата = 2500лвСофтуерна доработка и връзка с КА = 860лвХардуер - 2 нови компютъра = 800лвНастройки и какви ли не още работи от фирма за поддръжка = 600лв=== 4760 лв

13

Анонимен

преди 3 години

При правителството на мутрите е така - мутрите знаят само да взимат, а не да дават.

12

Настъпал мотиката

преди 3 години

И моята равносметка. За техника 3500 лв. За програма 168.00 лв на месец.Но големият проблем е с част от доставчиците. А ти си със СУПТО? За теб са тези цени.За тези дето не са - цените са други.

11

Анонимен

преди 3 години

Властта е ОПГ за пълно ограбване на народа!

10

HMLF

преди 3 години

Както винаги държавата наказва изрядните! Сега хем направих разходи, хем плащам ддс, а и съм подложен на нелоялна конкуренция! За това драги, удрям ключа, няколко човека без работа, че трябва и да ви съдя. Два лева данаци няма да платя повече!

9

Хахахах

преди 3 години

Не бързайте - днес отпада, утре не се знае

8

Анонимен

преди 3 години

Как да връщат пари като те са вече разпределени и изядени.

7

Проста Потка

преди 3 години

Гейбераз срам нема...само лаком и ненаситен аноз....

6

Анонимен

преди 3 години

Това е същото като преди дето накараха заведенията да инвестират в салони за пушачи с вентилации и салони за непушачи и после казаха абе няма да се пуши.Филма е гледан ГЕРБ кво да ги правиш?!Всичките са като Тиквата по калъп!

5

Анонимен

преди 3 години

Ананиев е сенилен дъртак дето няна да го вземат даже за счетоводител на малка фирма, ос ра се като "здравен министър", на път е да се ос ере като "финансов"

4

Анонимен

преди 3 години

Ха така,гербавият крадец как прежали едни сто милиона лева които щяха да делят с две-три родни фирми производители на касови апарати с новата наредба Н-18

3

Анонимен

преди 3 години

ето защо винаги българина чака до последния момент. Просто не е сигурен дали е последен

2

Хмм

преди 3 години

Как не ви е срам бе... хората дадоха сума ти пари да си сменят касови те апарати, системи, връзки с НАП..... трябва не само парите да върнете, но и да компенсиране бизнеса

1

Анонимен

преди 3 години

подигравка с бизнеса, днес трябва а утре не, едни честни роби данакоплатци си оправят или копуват нови апарати защото са доставени на кой беше от депутатите сина му .. така се правят милиони и копуват мерцедеси на ваш гръб. а утре следва нещо ново ... в такова блато няма и не може да се развива бизнес и точно затова няма западни инвеситори.На тях им е ясна играта на големите мафиоти и че тук нищо не може да вирее ...СОМАЛИЯ е по-добре, те поне нямат касови апарати.