268

Белла

преди 3 години

Какви хора плюят тук? Във Вас няма нищо човешко. Дори поведението на мъдрата, повярвала си Цвета, показваше бездушие, наглост от позицията на силата. ОТВРАТИТЕЛНА, ***......Хванала се за клона и се люлее. Вън маймуните от парламента,Вън крадливите мазници от властта!!!

267

Анонимен

преди 3 години

Еми плащайте 277******напълнете и другото МУ шкавче

266

анонимен

преди 3 години

Малко им е,каква майка е това?На гърба на болното си дете прави сеир пред хората,и това ми било родител!!!!!Работим като луди и си плащаме данъците ,а не получаваме нито стотинка за децата си ,за да дават точно на ето такива родители които парадират с неволите и проблемите на децата си,незаслужават уважение от обществото!!

265

Анонимен

преди 3 години

Комунистите от БСП вкараха и ятаците си в Парламента.Другаре, вече толкова свикнахте с властта, че даже и на мандра не ви се ходи!

264

Анонимен

преди 3 години

***,не разбрахте ли,че онези с евроатлантическите,,ценности,, вече не го искат БТта,въпреки куфарите които товари охраната МУ на Фалкона.Орентирайте се към някой нов бицепс,или ***,който да барате или лижете!

263

Анонимен

преди 3 години

Да живее ***,и всички нейни ***

262

Анонимен

преди 3 години

Тотално спиране на помощите на всички, които преди това не са били застраховани, включително и децата! Не може, аз да плащам данъци, да не получавам нищо на среща, а неква кралица на помощи с "увреждания", да си гледа кефа!

261

Почва се

преди 3 години

Грозни и увредени са. Затова няма кой да им тегли по една паатка. От там им идват проблемите

260

Анонимен

преди 3 години

вещицата манолова се занимава с деволски сили, бърка казани с вещерски отвари, прави вуду кукли на бойко и компания и обикаля вечер гола в кръг докато изпада в транс

259

Атанас Велмазов

преди 3 години

Браво на полицията и органите на реда ! Кресливите майки трябва да бъдат съдени за теророизъм и да получат доживотна присъдак, като във всяка нормална държава !

258

Анонимен

преди 3 години

хахаха, тези майки се тръшкат и правят театро, а после Мая тьорютьо туууууууу ще обере всички дивиденти, ще влезе в парламента с жалката си партийка, а за тези майки ще остане резила и използването на децата им за нечистите цели на една вещица

257

Анонимен

преди 3 години

278Анонименпреди 30 минути 1 6Лошото е герберасти,че утре всички ще трябва да плащаме простотиите на Боко т.....,а не само вие##############.Толкова години плащаме простотиите на БКП-БСП, защо сега да не плащаме и на Боко.

256

Анонимен

преди 3 години

Как пък не се усещате, че така бетонирате ГЕРБ. Никога не съм гласувал за тях но сега вече е сигурно.Аз и семейството ми ,задължително за ГЕРБ и то на хартиена бюлетина.

255

Анонимен

преди 3 години

Ох колко сте жалки. Група алкохолизирани "майки" дето трябва да им вземат децата, правят ПР на другарката Манолова. До дам стигна безсилието на всички "протестъри" да бършат пода на парламента, само и само да пишат за тях. И пак Борисов ви е виновен. За какво? Ще сте Долни ***!? Ще не ставате за нищо?! Ще за едни 5 минути слава ще разнасяте болните си деца!? Имате ли съвест!? Щото държавата налива тонове пари за помощ на такива семейства, но другарката Манолова трябва да влезе в парламента

254

Анонимен

преди 3 години

Това е лош театър.

253

Анонимен

преди 3 години

Лошото е герберасти,че утре всички ще трябва да плащаме простотиите на Боко т.....,а не само вие

252

Анонимен

преди 3 години

Личи си ,че Майчето изпитва полов глад. Но аз не обвинявам Найденов. Как да легнеш при такъв каликанзер.Да се чуди човек на акъла му, да остави съпругата си заради тази.

251

Д266

преди 3 години

266Анонименпреди 3 часа 2 8Всяка употреба на сила, дори и необходима и премерена, се разпространява и вижда от цял свят. И следват съответни размисли и страсти и реакции. Сега се радват някои а утре вече ще плачат. Винаги така се получава. Но никой не иска да се научи.###########Според вас ,какво трябваше да направят!?Да подават оставка, защото другарката Манолова иска това!?

250

Анонимен

преди 3 години

И у нас дойде един на гости и цяла седмица не иска да си тръгне. Снощи му показах действията на НСО и му казах,че ще предприема същите мерки.Днес го изпратих по живо и здраво.

249

Анонимен

преди 3 години

Вървеше лафа,че комунистите са ***,а *** като чета,герберастите ги бият отвсякаде .Вие герберасти глухи ли сте ,слепи ли сте,прости ли сте,ама май всичко на куп,че простия пожарникар натика тази държава на ануса на света?!?!?!?