11

Анонимен

преди 3 години

Боже пази да те учи гаджето да караш.

10

У

преди 3 години

В дъното на нещата, винаги стои интереса ( в случая финансов). Школите имат интерес всички да вземат книжка и после-к'вото стане! Не поддържат връзка с шофьора и реално не ги интересува какво е правил, има ли глоби, инциденти и т.н. А са видяли какво е умеел и са го пуснали до изпит!!Аз като взех книжка(към стария СБА), инструкторът се чуваше с всички поне година след курса. Пита как си, караш ли, проблеми... и всички се научиха. Базата беше Ладички, полигон и зала, но си харесваха работата.

9

Анонимен

преди 3 години

Трябва да има сериозни изпити за придобиване на правоспособност а не продължителни курсове . Работата е можеш или не можеш.Ако не можеш и гспод не може да те научи.

8

Анонимен

преди 3 години

Ако продължат теа Мошеници тоест Инструкторите да продават реално Шофьорски Книжки то Борисов и Фирмата да си купуват еднопосочни билети за Южна Африка.....следва.....

7

Анонимен

преди 3 години

След изкаран шофьорски курс и изпит в България преди 18 години откровено не можех да карам градско, пък за каране назад, зимно, нощно , паркиране или ремарке да не си говорим...Един месец ходих с гаджето на полигон докато се науча малко от малко. Дано се е подобрила системата, ама не вярвам . Всичко беше единствено и само да се вземат едни пари.

6

Анонимен

преди 3 години

Ах тези мизерници изнудвачи за допълнителни часове, добре че има бгмама и ютуб, че нучих нещо за това как се кара.

5

anon

преди 3 години

напускат разбира се. хранилката свършва. да си ходят.

4

Анонимен

преди 3 години

Напускайте *** оядени и алчни.Вас не ви интересуват правила и закони а кой колко ще ви даде подкуп.Знам ви от личен опит както и са ми разказвали хиляди истории и винаги е едно и също.Няма значение дали изпитвания умее да управлява превозното средство и да спазва законът и правилникът за движение по пътищата има значение дали ви е дал пари. Вие сте косвени съучастници на тия които всеки ден убиват хора по пътищата.Напускайте и умрете от мизерия в някоя кофа за *** долни и проклети тиняци

3

Лили Иванова

преди 3 години

Е ти какво искаш да ти каже инструктора, не натискай съединителя с десния крак, пусни мигача, мини на втора, не карай по тротоара...... ако си на това ниво ходи се гръмни!

2

Анонимен

преди 3 години

А автоконструкторите кога ще протестират?Оппааааа .... май нямаме такива.

1

Саксофонов

преди 3 години

Само искат, а качеството на преподаването никакво го няма. Карах курс при един пенсионер, който само ми повтаряше "наляво, надясно" и нищо повече. Не бързат да те учат, защото си правят сметката, че на тях файдата им е да се провалиш на изпита и да им плащаш още.