34

айде стига вече

преди 3 години

Всички дилари който не са си платили за защита на полицията треперят!

33

Анонимен

преди 3 години

'Гешев разпореди проверки за наркодилъри край училищата' ега.ти *** заглавие,човек остава с впечетлението че ще правят проверка в кварталният магазин ...

32

Анонимен

преди 3 години

Гешев да смени дилъра!!!

31

У

преди 3 години

Не ми се пишеше, но ме напъна на смях! Вместо да се чудят кой продава, да се разходят между входните пейки. Бабите и дядовците ги знаят поименно, с родословно дърво, кога са край училищата, кой купува и кой е баща му...Знаят и пияниците и въртиопашките даже!! Те и в районните управления ги знаят, обаче там ....

30

Анонимен

преди 3 години

Ако проверките са като правописа...образувани досъбедни производства...отивам утре пред училището!

29

Astarot

преди 3 години

НАП и Агенция Митници ще им прати ли? :)

28

Анонимен

преди 3 години

Гешев те тия кокошкари които търгуват край училищата са ясни,ама вземи кажи какво правим с неудобните въпроси от ЕП-29 на БРОЙ!Кой ще отговаря Ти или Менторът Ти?

27

Анонимен

преди 3 години

Ама разбира се - наркодилърите на 15-ти септември, в осем сутринта са на тумби пред училищата, носят цветя за учителките и пакетчета за децата... Ей това е да си милиционер... от ДС-то...

26

Иван Гешев

преди 3 години

Разпоредих проверка за конкуренти на главния наркодилър на нацията! Моят шеф - Бойко Борисов. Хванахме вече 3ма 14 годишни конкуренти на г-н Борисов.

25

аа

преди 3 години

До Анонимен да не те притеснява тази новина? Не реагираш доволно май

24

мда

преди 3 години

Очакваме и дилърите да поискат оставката на гл.прокурор сега :)... Лош прокурор, гони престъпници..

23

Фламинго

преди 3 години

Тези които се занимаватбс дистрибуцията на това са не повече от 5-7 човека Внцяла България, Всички останали са надолу по клоните и нямат стойност. Насочете се нагоре, някой от тези хора си имат дори часна охрана, но по физиономиите ще ги познаете. Всичките имат по минимум 2 Батки около тях, а някой дори са наели охранителни фирми да ги пазят. Всичкинса с черни коли, някой с микробуси....черни пак. Аз ли да Ви казвам? Вие не се сещате....5 човека...и 1-2 при вас горе...на черешата.

22

Дядо Петър

преди 3 години

А ако не беше разпоредил?По-добре да разпореди да открият наркодилърите сред полицайчетата.Че след като открият някое, после всичко заглъхва.

21

До 18

преди 3 години

Нали знаеш, че така почват. С дребни зарибявки. На ти тая цигарка. На ти това, пробвай. Абе, аз днес черпя.И не зарибяват *** и пульо, а деца на богати. Що им е да зарибяват бедняци. Бедняците ни пари имат, ни връзки, ни шанс да изнудват.

20

Анонимен

преди 3 години

Гешев да отговори на въпросите на Европарламента, а не да бяга по тъча и да имитира дейност.Полицията ги знае дълиръте, нали са комбина, няма нужда от ПР акции.Просто си вършете работата, не е необходимо да ги предупреждавате.

19

Анонимен

преди 3 години

Ами то излезна ,че Божков в сравнение с вас е майка Тереза

18

Анонимен

преди 3 години

Гешев ти виж какво сте правили с Цацаров и Бойко ..! Вероятно сте търгували с чужди граждани извън европейското закпнодателство....Намерисва ми на ОПГ А и между другото почвай да търсиш момичето забавлявало се и снимало в спалнята на Боко

17

Анонимен

преди 3 години

До До 11Ще отида и нека си поговорим пак. Има едни 3-4%, дето пушат трява в здания двор. Продават им някаква 16 годишни. И до там с разследването. А останалите 50-60% от учениците, които употребяват наркотици, си ги взимат пред други канали. Затова ти казвам, че цялата схема е шашма, за да се каеж, че Гешев работи. Като работи, що Маджо, Масларова, Пеевски и други подобни са си богати, дебели и необезпокоявани?1?

16

Анонимен

преди 3 години

То и аз мога да разпоредя. Освен това разпореждам да приберат всички клошари в София; да спрат битовите кражби; да не де оуши тревица пред Народния и тн. Резултатът от моите и неговите проверки ще е един и същ

15

Анонимен

преди 3 години

Toва е нещо като ГЕША забрани на престъпниците да правят престъпления!Абсурди от Абсурдистан!Те ги знаят дилърите до един, все пак няма как да не познаваш човек от който взимаш заплата!