113

Анонимен

преди 3 години

Наглост на ента степен. Ами и аз да ида в на *** канцеларията и да кажа - не мърдам от тук до като не подаде оставка!!! Дали ще ме търпят, както тези пет клявки...???

112

До Гербер

преди 3 години

Точния цитат е "Ве сте проззти и аз съм проззт, за това се разбираме" - това е другото ви общо качество - освен, че сте проззти и лъжете яко - кой е църву.ла сега, а?

111

Анонимен

преди 3 години

Агенцията за закрила на детето ще се намеси когато на теб ти се появи първата гънка в мозъка, демек никога.

110

гербер

преди 3 години

До факт. Протести е имало и ще има пак. И винаги ще има недоволни от някого, така че не очакваме да обичате всеки. А колкото до репликата, и ти, и много други коне така и не провериха, че точните думи са: "Аз говоря простичко и вие говорите простичко и затова се разбираме". Май има голяма разлика от това, което ти си написал, а? Нали, цър.вул?

109

Анонимен

преди 3 години

Кога агенцията за защита на детето ще се намеси и ще отнеме родителските права на тези "майки" които подлагат децата си на този тормоз?

108

Факт

преди 3 години

Гербаджии - все пак Бойко ви го каза проззти сте, кой съм аз за да го оспорвам. Така, че ако си мислите че сте написали някакъв мноого умен коментар - не сте. Просто си припоменте неговите думи.

107

Винету

преди 3 години

До 102. Има, има. На оная, столетницата. Ами нали 2013 ги свалихте "мутрите"? Като са били толкова лоши, защо пак се върнаха? И то след само една година.И не ми излизай с баналния номер за фалшифицирането на изборите, защото през 2014 ГЕРБ спечели след правителство на БСП и ДПС и тяхна администрация.

106

Анонимен

преди 3 години

До емигрантТе крадците и потенциалните затворници са в ГЕРБ. Гледай си там чиниите дето ги миеш и не се опитвай да даваш акъл за неща, които не са ти ясни!

105

ганьо

преди 3 години

До 98. Е, това са олигоффрените по сайтовете. А бе, ***, ти забрави ли, че парламентарните избори ги организира служебния кабинет на радеф? А другите три пъти ГЕРБ печели, когато не беше на власт. Такива глу.пости като почнете да пишете е жалко, че сте анонимни да видим кои точно са иддиотите в държавата.

104

преди 3 години

Не случайно това "дете" е там.Ако се наложи да ги изкарват със сила да могат да кажат че полицията тероризира болни деца.

103

Факт

преди 3 години

До всички поддръжници на ГЕРБ - ако по някаква причина все не може да разберете защо има протести или пък всички други ви се струват зли и лоши и не разбирате как може да не обичат вашия вожд - има обяснение и то е в неговите думи "Аз съм *** и вие сте прозти - за това се разбираме."

102

Анонимен

преди 3 години

Докъде мутрите докараха тези майки - да протестират заради децата си.

101

До Калеко

преди 3 години

Хубавото е, че ти няма да се възпроизведеш - на теб няма да се намери мераклия да ти роди деца.

100

Геро

преди 3 години

Това не са майки,това са нещо уродливо,почнало да прави бизнес със децата.

99

Анонимен

преди 3 години

Ако някой коментира за фалшифициране на избори е кон с капаци.К.урнелия питайте как си купи изборите! Тя за това драпа за машинно-а мобилните и урни се разнасяха в домовете без комисии. Сега не е момента да коментираме фалшифициране на избори. Има си прокуратура-те ще си коментират като му дойде времето.Сега е време да се изкара онова дете от НС и да се осъди посегателството от майка над дете с цел употребяването му в политически интереси. Децата нямат място на протест е записано в закона.

98

Анонимен

преди 3 години

Системата ни убива е вярно, но не казва детайлно нещата. Убива ни системата на мутрите.

97

Анонимен

преди 3 години

Откачалки за освидетелстване са тези, барабар с идеоложката им

96

Анонимен

преди 3 години

Очевидно е, че няма по-лошо от управление на мутрите. Който още не го е разбрал е с нула КИ (IQ).

95

Хаха

преди 3 години

Те били мирни граждани... !

94

Калеко Алеко

преди 3 години

Майките от "Системата Ги убива" като добри и загрижени родителки отгледаха болните си деца по Катуните, въпреки немалкото пари които държавата им дава ... сега са решили да се нанесат и в Българският парламент поставяйки ултиматуми ... Явно смятат че могат да печелят от недъга на децата си ... !!!