10

Общинар

преди 3 години

А община Тервел кога,общински земи се дават на брата на кмета.симка голям кмет стана за девет месеца.ама с две ръце крадеш бе братко.много си алчен.ще има Коледа и за теб и заместникът ти Дидка.

9

Анонимен

преди 3 години

До 8Явно нещо ти липсва за да го разбереш, затова опит да ти помогна:Частника (от)дава нещо на цената му или ако има келепир и под нея ама се е подсигурил с договор/обещание и т.н. Защото си е негово. Общинските неща са НАШИ т.е. не ми дреме! Капише!

8

кръпел

преди 3 години

в България който не краде и не дели със шефа си той не може да се издигне в йерархията на структурата / партии директори болници кметове общини министерства данъчни митници ...... те така е в цялата држава

7

Анонимен

преди 3 години

Как само по общински структури има корупция и никога в частни?

6

.!.

преди 3 години

Бре това ли беше таз комисия дето шефа и едни тераси едни апартаменти там уж не ги притежаваше, *** се оказаха на жена му и не знам кой си там! Щото тия досега не са свършили нищо! Да не говорим пък срещу хора на дпс и герб! Сега почнали там нещо си да правят! Ми моя съвет е нека първо таз комислия да земе да разследва хората дето работят в нея след това ръководството си и чак тогава да ми се прави, че въобще раследва!

5

Тия

преди 3 години

са някаква якобинска структура. Няма нужда от разследвания - да ги пращат направо на гилотината. Само така ще се изкорени корупцията на неските етажи.

4

Анонимен

преди 3 години

А Горанов, Шехерезада и др. подобни кога?

3

Анонимен

преди 3 години

Неякой пак не се е отчел нагоре по веригата.

2

Анонимен

преди 3 години

А кога ще погнат Марешки. Той непрекъснато разправя за "моите" фирми и "моя" бизнес, а нали е депутат и зам. председател на парламента и не може да има мои фирми и мой бизнес.

1

Анонимен

преди 3 години

Там където БКП царува (БКП=Герб, ДПС, БСП, Воля, Патриоти) народЪТ е *** и робува!