12

Анонимен

преди 3 години

За чипирането ли става въпрос?

11

Анонимен

преди 3 години

Световната надпревара за ваксина срещу коронавируса в цифри*Може би в числа. С цифрите можем само да съставяме числа и нищо повече. Като прочета някъде неграмотното цифри, цялата новина я отхвърлям, като идваща от неграмотен източник.

10

Михали

преди 3 години

Не е вярно!!! Руската ваксина вече е изпробвана върху 30000 души и от тях 14% имат странични предсказуеми странични ефекти като температура, сърбеж на мястото на ваксиниране и леко главоболие. Имунният отговор е до 5-6 пъти по-голям от този на излекувал се пациент и създал антитела.Това е 3 фаза паракселанс. Очаквани крайни по-сигурни резултати поне след 2-3 месеца при поне 100 000 ваксинирани.

9

До 8 и 9

преди 3 години

Ами защото скъпи не е в трета фаза. Русия публикува резултатите в Лансет и казаха, че е изпробвана (успешно) върху 38 души. Това е между първа и втора фаза. Те в одобриха по политически причини. Има много по-нашреднали проекти... включително и на Зенека!

8

Анонимен

преди 3 години

Само не разбрах, защо Sputnik-V е в оранжево, при положение, че е минимум в трета фаза - масово слагане. И на практика е одобрена от местните власти. Никое лекарство няма нужда от одобрението на ЕС или на САЩ, за да се използва в държавата производител, точно както ние произвеждаме аналгин-хинин за Русия, защото там е разрешен. Пък на Китай им дреме на шишарките дали САЩ са им одобрили ваксината.

7

надървен

преди 3 години

Всеки ден се надървям от поредната изникнала вакЦина, поредния брейкинг нюз, ама като се зачетеш все се оказва на фаза еди коя си и че ша стане 2025 година

6

Фанам

преди 3 години

С нашия екип сме близо да създаването на ваксина. С какво ще се слага не е ясно. Би могла да бъде под формата на свещички.

5

ПроСоТо

преди 3 години

за цифри,или числа става въпрос?..но както и да е..Забелезвате ли колко НАДЪХАНИ МЕРАКЛИИ ЗА НЕОБЯТНИ ПЕЧАЛБИ покрай тая ЩУРОБЛЪСКАНИЦА "ковид 19" има?..да ви кажа честно:-Тая МАНИЯ по "ковида" странно защо ми напомня оная мания по.."Арийската раса"?..ще споделя..макар и "с половин уста":-аз само се правя на учуден!..Всъщност,цялата работа е в приближаването на една Дата,която ще обърне света наопъки.Некои от СВЕТОВНИТЕ ШМЕКЕРИ я знаят,други-предусещат.Резултата е ВСЕОБЩА ЛУДОСТ

4

Анонимен

преди 3 години

Така де първия печели най-чного то за това е зора и се видя кой е той.

3

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина, създадена от института "Гамалеи" е международно признат факт."Спутник В" се прилага в 3-та фаза.Рускитят научен център "Вектор" заяви, че неговата ваксина ще е готова през този месец.В рускитят научен център "Чумаков" са съвсем близо до регистрацията на своя ваксина срещу SARS-COV-2.Руският инститит за експериментална медицина разработи ваксина срещу коронавируса във вид на йогурт, която в момента се тества. Кой друг може да се похвали с подобна технология?Работете, братя!

2

Я-о-о-о!

преди 3 години

"Докъде са стигнали производителите на ваксини ?". Нещо не виждам руския производител... защо ли? Не е ли защото руснаците изпревариха и сложиха в джоба си всичките тези изброени в списъка? Много обективен материал, няма що, точно както и в калпавата поръчка

1

Анонимен

преди 3 години

Българска му работа.Няма оправия