12

Анонимен

преди 3 години

Щом са ги открили ... "Оставка!"

11

Анонимен

преди 3 години

Прокуратурата в Барселона: Не е приключило разследването с къщата и Борисов.Все по-силен нов тласък получава скандалът с къщата в Барселона, след като днес Брюксел изпрати поредица от неудобни въпроси до главния прокурор Иван Гешев. Оказва се, че случаят не е затворен, както твърди обвиняемият Йордан Христов в разследването на Димитър Стоянов от Биволъ и за това свидетелства официално изявление на прокуратурата в Барселона.

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11"Гешу е продал ритона и му се услади."Толкова сте про*ти, че не разбирате, че сами си противоречите.Ако на "Гешу" му се е "усладило", той ще гледа да няма нови обявени находки в офисите на Черепа, защото така по-лесно ще може да ги скатае. Нямате акъл даже да тролите и това си е.

9

Анонимен

преди 3 години

Гешу е продал ритона и му се услади.

8

Анонимен

преди 3 години

Каната с чашите са в типично български стил,такива кани се срещат най-често в България,от ранното Средновековие и дори и до късното Средновековие.

7

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСтига сте злословили по адрес на Гешев,Гешев искат да го отстранят точно крадливите олигарси,които тровят живота на хората в България,той бе първия който се осмели да търси съдебна отговорност за престъпленията извършени през приватизацията и затова спретнаха протеста срещу него и правителството и той тогава даде на заден ход и спря проверките! Хората от правителството на Бойко си бяха сложили главите в торбите и рискуваха живота си,за да потърсят правосъдие,но ги спряха и спънаха

6

Шопо

преди 3 години

РИТОНА шитнахте ли го ???!!!!

5

Анонимен

преди 3 години

Божков най-голмия трафикант на българска история и тук руските *** го защитават.Нормално е, те също са анти-българи.

4

Анонимен

преди 3 години

Какъвто и да е Божков, все ми се струва, че в офиса и музея му бяха на по-сигурно тези ценности. Сега я джоб, я спъване, я багажник, я чувал...колко да им вярваш на Герб....

3

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам. Всеки месец ни се сервира такава новина. Та се питам дали първият път не са ги намерили всичките или не са могли да ги натоварят, или пък толкова си могат?Или пък ги "возят" наляво-надясно и така в патакламата с уж нови намерени антики, някои от тях не хващат пътя за другаде. Като ритончето примерно.

2

Анонимен

преди 3 години

Колко от тях ще стигнат до музеите ?

1

Баи

преди 3 години

Ритончето каде е чу ли се нещо