162

Анонимен

преди 3 години

Го калекоНе ти ли омръзнаха тези клишета дето непрекъснато ги бълваш?

161

Анонимен

преди 3 години

Има основна грешка в тази новина. Това е използването на понятието десните, защото всички партии са десни и няма леви и центристки партии. Представянето на БСП като лява партия е очевидна лъжа, тъй като действията на БСП са най-десните в сравнение с другите партии.

160

Калеко Алеко

преди 3 години

Има известни шансове, демагогията, популизма и деструктивното поведение на приватизаторите от РеМеДето на "Позитано 20" да се обединят с Чалготеката на Слави Трифончук в Новият парламент и да превърнат България в държава на Черепа и ген.Решетников, под вдигнатия юмрук на фигуранта ... Разбира се тези мрачни прогнози могат да се сбъднат ако ГЕРБ, като 1-ва политическа сила не успее да сформира правителство, поради липса на кворум ... !!!

159

Анонимен

преди 3 години

Очевидно е, че всеки друг ще е по-добър от мутрите, даже и Слави Трифонов, макар че и това е голямо падение.

158

Анонимен

преди 3 години

КУКУ В ПАРЛАМЕНТА ГОЛЯМ СМЯХ

157

Анонимен

преди 3 години

Ако изобщо е проведено проучване, (а аз се съмнявам да е проведено, тъй като нито един познат или роднина, нито един колега и негови приятели не са питани за тази прогноза) Това проучване е шменди капели.Питали са 5 ученика от Учин дол, 2 фолк певици,4 силиконки и сценаристите му.Това е.Но да не подценяваме факта, че младите хора много бързо променят нагласите и симпатиите си. Фолк певиците няма да коментирам.Хората, които са казали ДА по телефона-утре може да не гласуват изобщо.Купена прогноза.

156

Анонимен

преди 3 години

Радой Ралин беше по красив

155

АНАЛИТИК

преди 3 години

големите аналитици са си заработили парите явно, но защо никой не коментира два много важни въпроса: първо, ако има 600К гласа ще има 40-45 места в парламента, КОИ ще са тизи депутати и второ с КОГО ще прави управленска коалиция, като има две възможности ГЕРБ или БСП, хахахаха АНАЛИТИЧНА МРЕЖА

154

Анонимен

преди 3 години

Куку в парламента Веселка сънува

153

Анонимен

преди 3 години

Станислав Трифонов е антипод за законност и ред.Тизи ли ще оправи България? Всяка жаба да си знае гьола! Мястото му е на стадионите да забавлява хората. Не и в НС. Сценаристите може и да му напишат някой скеч как да усмиват държавата. Самото име на партията е замислено като подигравка за България.Този деградант няма място изобщо в политиката. Камо ли партия да събира.Но щом вече е тръгнал да събира утайката на обществото-нека му върви по вода!

152

Анонимен

преди 3 години

До Алтернатива имаБойко Борисов, сам каза, че вече няма да се кандидатира за премиер, ще си гледа партията. Защо се кахърите и размишлявате, след всичко случило е до момента, това дори е и най-логичното и правилно решение.

151

Слави Мултака

преди 3 години

:D За да са "значим фактор" Костовисти и Слави Мултаци, трябва или да се обърнат на 180 градуса и да се спазарят с ГЕРБ (подкрепа срещу постчета и лапачка) - което автоматично означава политическо самообийство (електората им са русофили и противници на Бойко) или да станат патерица на БСП (за Костовистите е още по-убийствено), а за Слави Мултака - поне ще падне маската му. Но и това не върви, защото ще им трябва ДПС и тогава мултака ще стане за посмешище!!! МАСКИТЕ ПАДАТ след изборите!!! :D

150

Анонимен

преди 3 години

Не мисля, че Слави ще влезе в парламента. Няма никаква активност от негова страна по въпроса. Медиите тиражират някакви пълни измишльотини, за да си пълнят пространството. Дори сега когато има стачкуващи, Трифонов липсва, освен, че обяви, че не може да си поддържа ТВ 7/8.

149

Смехурко

преди 3 години

Андрей Райчев, Кънчо Стойчев, Първан Симеонов, Мира Баджева, Явор Дачков....Ега ти майтапа ! Че мрежа - мрежа е, но кой ще им се хване е друг въпрос. Липсва им само Цървен Кольо.

148

Анонимен

преди 3 години

Това за наследник е основното... защото той като няма наследник- колко ще му пука за държавата се знае.На тези хора не им пука за държавата, дори ако имат наследници - просто наследниците им не живеят тук и харчат накраденото от родителите другаде. Плюс това, като живееш в Бояна, дреме ли ти какво става в Малко Търново?

147

Анонимен

преди 3 години

Не видях друга партия да говори за проблемите на обществото,освен БСП,патриотите и ГЕРБ, толкоз!Другите са се засили към лапачката и заграбване на властта като бухалка.

146

Алтернатива има

преди 3 години

До Анонимен 153: Ами ако Бойко изкара още един мандат и останем дори и след Албания?По времето на Станишев влязохме в ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния, даже не искахме да ни пакетират с нея. При вече трети мандат на Бойко сме далеч зад тях - на-бедната инай-корумпирана държава в ЕС с най-бързо намаляващо население. Само когато се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка, тогава ще се отлепим от дъното.Най вероятно след изборите ще има експертно правителство.

145

Анонимeн

преди 3 години

Ако продължаваме да вкарваме в парламента хора, които не могат да проведат един нормален диалог по между си, псуват се като на пазар, и откровено се мразят - е всички ще ревем, без значение Слави или Корнелия ще е с най много депутати.Все около нещо тея хора трябва да могат да се обединят - повече работни места, по високи доходи и пенсии - от там да почнат.Виж бизнеса не мога да го разбера - притискат всяко правителство за по ниски данъци, по ниска минимална, ако може без нея, ненормиран работ

144

Анонимен

преди 3 години

АМИ АКО БСП И СЛАВИ СА РУСКИ ПРОЕКТИ ЦЕЛЯЩИ ДА НИ ЗАВРАТ В ЕВРАЗИЯ- А НАШАТА ЛИНИЯ НА БЕДНОСТ 363ЛВ Е ПО ВИСОКА ОТ ТЯХНАТА СРЕДНА КЛАСА- 346.18ЛВ

143

Анонимен

преди 3 години

БСП да управлява,второ място за ГЕРБ и трето за ДПС,четвърто за патриотите,без значение дали ВМРО или Възраждане или друга патриотична формация или обединени заедно!Това е!