22

Анонимен

преди 3 години

Някой сънува или се прави на оракул, сигурно е поръчка.

21

2луп

преди 3 години

Нови 2 милиарда и половина заем. Ужа ще има за ново пулно шкафче. Орешарски щеше с 1 милиард да вкара държавата в дъгова спирала, а тези за 3 годиномвзеха над 20 милиарда. Браво

20

Анонимен

преди 3 години

Демек точно като 2013та, много плюене по ГЕРБ а БСП и ДПС потриват ръце

19

Анонимен

преди 3 години

Такааааа...А сега прочетете съседната статия, как се посреща ромче в Столипиново. Тва е, пичове. Политическата ни класа е тотално изчерпана. Всичко, ама всичко е оставено на самотек. А от Брюксел вече няма да ни дават пари на корем. Казано накратко - много сме загазили.

18

вижте кой го казва

преди 3 години

Прогнозата е на независима аналитична мрежа в състав: Радослав Илиев, Тончо Краевски, Андрей Райчев, Кънчо Стойчев, Първан Симеонов, Владимир Йончев, Мира Баджева, Явор Дачков.тия са независими колкото земята е плоска

17

ЦИрК

преди 3 години

Независимо колко електорални единици гласуват за "държавата, която я няма", в протокола ще напишем 600 000 (минус 1500 гласа).

16

Леон

преди 3 години

Ще се появи и партия на българите в чужбина, които са неспособни да изравнят визията си с тази на тези които живеят в страната . Да си българин и български гражданин едновременно е огромна болка преди усещането за тотално гражданско неподчинение и полицейско насилие . Парите интегрират всичко освен собственото си съществуване .

15

1

преди 3 години

"Да, България" беше уникалния шанс на червената номенлатура да изхамелеонства нова идентичност на старите партийни кадри, но Бойкикев направи няколко грешни стъпки и закопа маската. Хората почти бяха повярвали, че те са различни. Сега могат да продължат, но вече се знае, че те са поредния опит да бъде създадена уж демократична политическа класа.Интересно, че анализа не включва Цецо. Защо ли?

14

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ са повече или по-малко политически труп, който гние все повече с всеки изминал ден. Те имат надежди за коалиция на следващите избори, но най-вероятно те са тези, които ще трябва да се съобразяват и да търсят начин да останат в НС. При всички варианти ако другите политически сили решат ГЕРБ няма да влезнат в следващото НС.

13

Анонимен

преди 3 години

Който не може да спечели избори само повтаря че изборите са фалшиви. Все едно ако изборите са честни и БСП ще ги спечели. Така представят нещата другарите

12

хаха

преди 3 години

И никаква прогноза за ГЕРБ, сигурно защото няма да влязат в парламента.

11

Анонимен

преди 3 години

ако слави събере 600 000 гласа е време за закриване

10

Анонимен

преди 3 години

Според най умните, Да България ще спечели изборите ще управляват дълги години.

9

Анонимен

преди 3 години

До ЦИКГледам още отсега готвите оправданията.Нали щеше Боко да губи властта, какво станА?

8

1

преди 3 години

Фактът, че Слави въобще има шанс да влезе в парламента, показва, че българския избирател си е абсолютно същия толуп, който очаква поредния рицар на бял кон, да го "оправи".Воля е поредния руски проект, който като Атака си свърши работата (или не я) и изгоря.Мая е разклонение на БСП. БСП ще правят "нова" доктрина с приказки за "силен лидер". Иначе БСП, че ще стане агресивна е ясно. Руснаците губят сериозно почва в България и ще станат агресивни.

7

ЦИК

преди 3 години

1млн. мъртви души, 1млн. "роми" и турци в индийска нишка, 0.5млн. калинки и семействата им, сЛави като помогне малко, мАгарешки - някой друг глас. Като поразместим някой и друг чувал с бюлетини...Герб форевър!

6

КАК 600 000?

преди 3 години

всеки втори слуша чалга, всеки трети е неук и необразован, пише с правописни грешки, плюе по тротоара, ходи на море в гърция с багажник с луканка и сирене, и не на последно място е типичния ***, ТОВА Е МНОГО ЕЛЕКТОРАТ НА СЕЛСКИЯ ВИОЛИСТ БЕЗ ДИПЛОМА:)

5

Анонимен

преди 3 години

ВМРО - Вредна македоно-ромска организация.

4

Анонимен

преди 3 години

Такива анализи могат да правят и пияните комшии пред блока изпивайки седмата бира за деня.

3

Анонимен

преди 3 години

ако това е верно българина скоро няма да има и държава разликата между слави ,янето , марешки и патриотите е само в названията