203

Анонимен

преди 3 години

До Въй Въй Въй до Шерю"се е опитал да избие останалите немски евреи"Няма никакви доказателства за това. Червения кръст са имали достъп до всички лагери и са можели да правят проверки по всяко време. По техните данни умрелите са около 300 000 и то от болести поради недостиг на провизии и медикаменти заради англо американските бомбандировки. Няма доказателства за нито един обгазен или за каквато е да било заповед на хитлер за изтребление.

202

Трагедията

преди 3 години

Ами тооо 2/3 от американците въобще не знаят ,че ги управляват по правилата на Протоколите на ционските мъдреци и това е трагедията на САЩ.

201

муспи

преди 3 години

Холокост е ежедневно шоу в близкото бъдеще. Ще го започнат арапите, които евреите така плиткоумно (***) докараха в Европа.

200

Анонимен

преди 3 години

В държавата, която е родила Ку Кукс Клан, да знаят за Холокоста...??? Та това е оксиморон!

199

Еврейска история

преди 3 години

Кой кога умрял не е много важно .Интересна ми е ПОСОКАТА на преселение на евреите през годините . От родното им място в пущинаците на Близкия Изток....... към лихварските магазинчета в Европа през средновековието и ранните години на капитализма ... днес, банките и фондовите борси на Америка ..... а в близко бъдеще , дай боже ... някъде на дълбоко в Тихия океан .Амин.

198

Въй Въй Въй до Шерю

преди 3 години

Прав си да но те са искали Циониски Израел и са го постигнали. Хитлер е имал спогодба за прехвърляне на всички Израелци в Израел "Haavara Agreement" Лошото което е направил Адолф е че се е опитал да избие останалите немски евреи по вяра(Ешкенази) които и до ден днешен не ги приемат в Израел. Използвани са тогавашния прецедент да си направят държава и да се направят на жертви. Сталин е бил против Израел и ако не са имали Америка да хвърлят бомби над Япония СССР щеше да ги направи на сол Израел.

197

Въй Въй Въй

преди 3 години

Първите 2 закона които Хитлер приема и изпълнява в Германия. Преди Националната Социалистическа партия да взема власт.1. Премахване на всички Ге. й клубове и всичките са ги управлявали.... точно така евреи.2.Махане на кредитите от банките с лихви и взимането на каквито и да е било лихви в Германия. Лихварството е управлявано от.... е как от евреи.

196

Въй Въй Въй

преди 3 години

Ама има оцелели от лагерите на смъртта: Има да над милион и още колко беше 6 милиона убити, ами ще му кажа да. Ама правили са ги на сапyн и на лампи от одрана кожа: Ммдаа има осъдени евреи за точно за тези глупост и дори ги псуваха и изгониха от студио на живо предаване в Америка през началото на90те. Ама това е антисемитизъм: ами БЕЖ в пустинята.

195

Въй Въй Въй

преди 3 години

Холокоста е абсолютна измишльотина и това е факт. 6 милиона убити и няма кости:ама били кремиран. Ами не не са немците са нямали гориво за фронтовата линия и са проектирани танкове на дърва. Ама тровени са с Цирконии Б : не не са и е забранено да се правят снимки взимат проби и да се задават ВЪПРОСИ. При едно от всичко това затвор. Ама 6 милиона... : Ами 5.5 милиона евреи в Европа по това време 6 са били в целия свят. Не знаех че нацистите са измислили телепортацията. Ама има оцелели...

194

Щерю

преди 3 години

Всичко е било за пари. Богати евреи платили на Хитлер да убива бедни евреи, за да не се налага богатите евреи да хранят бедните си братя, както законите на юдаизма го изискват...

193

Анонимен

преди 3 години

Евреите са били около 10 милиона в Европа, преди ВСВ, не знам как ги изкарахте 4 милиона :))В Германия са били 2.5 милиона, Полша - 3, Франция - 2, за Русия не знам точната цифра, предполагам и там е имало милиони :) Казах ви да гледате реално, не с предрасъдаци, вие си баете едно :) Иначе съм съгласен, че едва ли не само евреите са жертви в тази война, но споменахте правилно че Холивуд,ФЕД, банките и т.н...повечето са евреи, за това се набляга на тези милиони убити в лагерите евреи :)))

192

anonimen

преди 3 години

Те самите американци са си имали концентрационни лагери на своя територия пълни с японци.

191

анти-пропаганда

преди 3 години

Днешно време Холокоста вече не е на мода. Вече нищо не може да спре нарастващия антисемитизъм по света. Истините за тези, които наричат неевреит гои и какво са им причинили трябва да излязат на повърхността

190

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"как само за евреите се говори а за 27 милиона убити в бившия СССР се споменава ей"Ами да ти отговоря. Медиите и холивуд ги държат евреи. Болшевиките които са избили 27 милиона души в русият също са евреи. Затова едните жертви се преекспонират а за другите се мълчи.Още нещо: еврейската преса(ney york times) още по времето на първата световна почват да тръбят че руснаците са щели да избият 6 милиона евреи. Тая цифра още товгава са я измислили но я пробутват чак през втората.

189

Позиция

преди 3 години

Кога ООН ще признае геноцида и изтребването на над 2 милиона българи по време 500 години робство на Османската империя? Ами кръвния данък, еничарите насилствената промяна на религията? Защо по този важен въпрос се мълчи, А се говори за евреите?

188

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Кожени ръкавици, чанти, полилеи... Всички останали са били тор и суровина.."Тея лъжи вече и официалните евейски историчци ги отричат. Скоро вече ще си признаята и че газови камери не е имало. Малко по-малко истината се показва и лъжата холокост скоро ще е в историята.

187

Ф.С.В.

преди 3 години

ДО 220 -ХАХАХАХАХхахахаххахахихихиххи)))0

186

питам

преди 3 години

Защо ГОИ трябва да се интересуват от това?!

185

Анонимен

преди 3 години

Тва е било преди 100 години, има-нема. Нормално, да сме безразлични. Сега кво! Да ревем за всяка трагедия в историята ли? Че ние ще плачиме целия ден, бе!

184

Никой

преди 3 години

Шокираща новина!В тотален ШОК съм! Няма да мога да спя седмици наред.