13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Няма как Европа да иска отговор на несъществуващ проблем от Борисов. Но, някой вярват на всички лъжи и манипулации сътворени и разпространени от обвиняемата за кражба на пари от КТБ - милиончева, алчния бабишкян, придворната на ц.в. курвалезич, и бобокови, и на други манипулатори и агенти на *** и червените олигарси... То не беше остров в Гърция, къща в Барселона, снимки на чекмеджета и кръчми.... Жалки лъжци и още по-жалки вярващи на лъжите им. Не, че Борисов е цвете, но ....

12

мхм

преди 3 години

искат гешев долу

11

1

преди 3 години

Да не би да искат оставката на човека с каскета.

10

Анонимен

преди 3 години

ЕП чака от Борисов и Гешев отговорите на 30 неудобни въпроса,един от тях е Барселона-гейт! И какво ще правим сега?

9

Анонимен

преди 3 години

Обикновено когато човек каже софтуера не работи без детайли ,вероятно има някакъв в проблем в софтуера но е сигурно че основния проблем е в задклавиатурното устройство, за да разберете какъв е проблема първо трябва да се подмени това устройство и тогава става ясно има ли или няма реален проблем.

8

Анонимен

преди 3 години

Не става ясно какви са проблемите , все едно читателите всеки ден работят на тяхната система и знаят всички проблеми на техния софтуер и е наясно какви проблеми има, труден ли за употреба , трябва ли да си IT гуро , прекалено *** ли е и няма никакви допълнителни опции, грешни резултати ли дава като 2 *2 =5 и т.н?

7

Джедай Мастър

преди 3 години

Какъв софтуеър бе, има един съдия в софийски районен съд, който си пише решенията на ръка, защото не ползва компютър. Даже не на пишеща машина, на ръка. Много ясно, че ще протестира срещу всякаква дигитализация.

6

Анонимен

преди 3 години

Има ли изобщо нещо в тази държава, които да е вред? Затова: оставка - служебен кабинет - нов изборен кодекс - избори.

5

citizen

преди 3 години

Преди като въртяхте делата докато се избере най-подходящ съдия проблеми нямахте, а ?Ботове или се адаптирайте към новият софтуер или си подавайте документите.

4

Анонимен

преди 3 години

Аз настоявам да има лустрация при съдиите.Всички били членове на БКП и наследници вън.Вън гнилите ябълки от системата.

3

Анонимен

преди 3 години

Президента Радев скоро ще поеме контрола и проблемите ще се решат. Когато има интелигентни лидери, нещата стават лесно.

2

Анонимен

преди 3 години

Европарламентът изпратил въпроси на Гешев за Барселонагейт и записите на Борисов.Барселонагейт и записите и снимките на премиера Борисов, изтекли в последните месеци в публичното пространство, са част от темите, по които Европейският парламент е пратил въпроси до главния прокурор Иван Гешев, е написано на сайта на ЕП. Въпросите са общо 29 и освен към главния прокурор, са насочени и към премиера, правосъдния министър и правителството като цяло.

1

Цецо Мен

преди 3 години

Едно и също е на всички нива в държавата и всички звена. Това е нивото.