24

Анонимен

преди 3 години

До 29-ти, ти не си ми прочел коментара, а даваш отговори. Аз не казвам, че всички са такива хора, но явно при теб се получава като "гузен негонен бяга" и все едно, че се оправдаваш с думите " аз не съм такъв, а ти си лошият." Искаш да кажеш, че всички останали не попадат в тази класификация, която описах - че всички българи са достойни, лоялни независтливи, добри, некрадливи?

23

До 24/25

преди 3 години

Защо описваш себе си? Останалите не сме като теб, както твърдиш.

22

Анонимен

преди 3 години

То и ГЕРБ правят театър от 2006 година с доверието на хората, а шефа на мутрите от 2001 година, когато стана Главен секретар на МВР.

21

Анонимен

преди 3 години

Ния има ли завършено основно образование!?

20

Анонимен

преди 3 години

Никоя 2

19

Анонимен

преди 3 години

И да продължа мисълта си към предишния коментар - освен това той е и завистлив, дори към най-близките си, изпълнен с презрение, опитвайки се да докаже на другите около него, че животът е несправедлив спрямо него. А и българинът има "познания" във всички области. Няма слабо място. Не съм сигурен от къде произлиза тази наша негативна черта, но темата е много дълга. Намират се в България и интелигентни, възпитани, културни и трудолюбиви хора, но са доста малко.

18

Анонимен

преди 3 години

Българинът още преди около 130 години е описан от Алеко Константнов. Не всички са такива, разбира се, но голям проент от тях. Писателят, след като се нагледал на доста подобни примери, се е убедил, че масово хората, живеещи по нашите географски ширини, се държат просташки, лицемерно, подмолно. Винаги се опитват да минат "тънко", смятайки, че са надхитрили другите и се гордеят с това. Българинът се стреми да се нагоди според обстоятелствата за сметка на други хора.

17

Анонимен

преди 3 години

Все пак поздравления за кмета!!!

16

Чекмеджиян

преди 3 години

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КРАДЕ , КАКТО ТОПЛОФИКАЦИЯ АД.Има едни, които са постоянно в чужбина и редовно им дърпат от сметките за сградна инсталация........................................"Топлофикация", ряпа да яде.

15

етно граф

преди 3 години

От статията не се разбира абсолютно нищо. Явно е писана от ученик в 7-ми клас.............................Може да не й е майчин българският. Това, по "медиите", днес, е предимство, при назначаване.

14

толерантен

преди 3 години

Уж "Граждани", уж "за Европейско Развитие", уж "на България" - банда прави панаир с доверието на хората, докато ги граби, убива, унищожава...

13

Анонимен

преди 3 години

От статията не се разбира абсолютно нищо. Явно е писана от ученик в 7-ми клас.

12

Анонимен

преди 3 години

Винаги когато си помисля, че журналистиката не можа да падне по-ниско и тези вадят лопата и почват да копаят дъното!Евала пар,цaл дигитален!

11

емиграция

преди 3 години

Доходна работа. В Мадрид пред Карефур-магазините просят едни...И бели , и черни.Дребните стотинки са голяма работа...Изкарват на ден по 30-40Е....

10

Анонимен

преди 3 години

Вие сериозно ли пуснахте такава статия?

9

Анонимен

преди 3 години

Нищо не става ясно от тази статия...............

8

Анонимен

преди 3 години

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КРАДЕ , КАКТО ТОПЛОФИКАЦИЯ АД.Има едни, които са постоянно в чужбина и редовно им дърпат от сметките за сградна инсталация.

7

Изводът

преди 3 години

се налага от само себе си. Никаква помощ на никой, при никакви обстоятелства! Да се оправя кой както може!

6

Анонимен

преди 3 години

до5. Разбойничеството идва от СССР, Изток, Ориента. в БГ. Партизани,колхозници кърджалии. Сега в името на държавата и централна власт с олигарси и партии се краде без да се крият.

5

Кален цвят

преди 3 години

Няма нужда да пишете от кой е етноса. Всики знаем че това са "българи" с гени на индийски пътешественици и религия на анадолски пастири.Сега когато са разкрити ще обиколят през ноща дворовете на местните българи и тихичко ще си тръгнат с още един сак багаж."Български" особености... на съществата с български паспорт .