83

Анонимен

преди 3 години

До обективноЕврофондовете само спомогнаха за корупцията. България само загуби от ЕС. По времето на Русия българите нямаха банани, но имаха армия.

82

Анонимен

преди 3 години

Европейците са мишки. Казват, че Турция е важен съсед и не искали конфронтация. В момента най-добрата стратегия е да се внимава с Турция защото ЕС никога няма да подкрепят България при анекия. Бизнеса между Германия и Турция е много по-важен от най-бедната държавица в съюза. Вие осъзнавате ли, че няма армия в ЕС която да може да противостои на турската.

81

Шефа

преди 3 години

Борисов , Борисов , личи си че не ти достигат мозъчни гънки!Сега когато ЕП подпука Гешев с 29 въпроса и то все за престъпления извършвани от тебе , ти се завираш при Ердоган!Настървяваш кучетата , като им размахваш пържолки?Ще съжаляваш , когато групово те захапят!

80

до 96

преди 3 години

Как така бе? Нали сме "членове" на Великото НАТО и Великото ЕС? Как да няма начин да свият сърмите на Ердоган?Или на Великото......му е през мура за "члена" България?

79

обективно

преди 3 години

Ерд се е опитал да го окуражи, че нашият е вече треперко паша. Но няма да успее. Турция е самостоятелна силна икономика, а БГ е на хемодиализа с еврофондове, поради разяждащата организма й корупция.

78

Анонимен

преди 3 години

Нали мразите протестите бе, защо плюете Бойко? Нали много го обичате? Борисов и Ердоган са се разбрали по регионалните теми. "Предавам ти суверенитета на България, но в замяна ми остави чекмеджето и да си крада българите."

77

ДДРОнег

преди 3 години

До АнонименСложих ти плюс, но заплахата за нови граници идва от муслиманска туция, не от нас !!!

76

ДДРОнег

преди 3 години

Точно така се пишеха и новините по соц-времето - дошли, поговорили и т.н., а какво са решили - електоратът не го интересува !!!

75

Някои

преди 3 години

@хмаци отказват да проумеят, че само приятелските отношения м/у двамата спират Ердоган да ни залее, буквално, с така наречените бежанци. Реджеп може да го направи когато и както си реши. Непредвидим е. А и се видя, че ЕС е безпомощен пред него. Така че по-кротко, другарки и другари!

74

Анонимен

преди 3 години

Сигурно са обсъждали незаконно екстрадиране на политически активисти!Или Българоyбиеца Бойко е търсил нови начини да предаде родината си на поробителя!НЕ ОСТАВКА - ТРИБУНАЛБойко Методиев Родоотстъпник!

73

Анонимен

преди 3 години

Абе хора, спрете се с тези земи, кой какво било негово, през кои векове и други щуротии. Светът върви към глобализация, хората открай време мигрират от едно място на друго, чисти нации няма и няма да има. Това деление е само предпоставка за войни и размирици. Послушайте малко Джон Ленън от преди повече от половин век и дано разберете повече.

72

Анонимен

преди 3 години

Тази статия заслужава Пулицър!!Двама говорили....по телефона!

71

Анонимен

преди 3 години

Може би са обсъждали най-новата статия в германското списание "Дер Шпигел"?

70

До 89

преди 3 години

България не е държава недоразумение!!! България е по-стара от всички нейни съседи! Да, ние може да сме най-добрия съсед на Турция, но твоето твърдение е абсурдно! Ние сме коректна държава във всяко отношение.Турция си има свои проблеми и е добре да си ги решава само по дипломатичен начин!

69

Анонимен

преди 3 години

В момента в който видях как Ердоган хвърли мазна мaнафcкa усмивка на Борисов, разбрах че стария чoджум го е oнождал. Това са древни турски обичаи между господар и васал.

68

Анонимен

преди 3 години

Прави чест желанието на българите и турците за добри съседки контакти, не само при бойко а винаги , имайки предвид че за турците България е държава недоразумение която се появила следствие на турско руската война ,както за българите държавата Македония появила се следствие на втората световна война.Същото е че търсим добри отношения с Македония.Което ме кара да се гордея дипломацията и разума на българите

67

Анонимен

преди 3 години

Някоя мисирка няма ли да попита евентуално? А, да, забравих, че сме много назад в световната класация по свобода на словото!

66

Анонимен

преди 3 години

До Епаминондас Аристархгрешиш! ако ердоган пусне мигрантите, европа е заминала!

65

баба мара

преди 3 години

санкции до дупка които прави църкви джамии няма работа с нас и с ес

64

Епаминондас Аристарх

преди 3 години

ЕР.Бойко и ЕрДжоган == ще ядат голям бой от ОБЕДИНЕНА ХРИСТИЯНСКА ГРЪЦКА ВИЗАНТИИСКА ЕВРОПА !ГЕРМАНИЯ ЩЕ ГЛАСУВА -- '''ЗА''' ВОЙНА СРЕШУ ТУРСКИТЕ КРАДЦИ И ПАН-ИСЛЯМСКИ ФАШИСТИ .. ФРАНЦИЯ Е ШЕФА НА Е.С. ! ФРАНЦИЯ ГЪРЦИЯ ИТАЛИЯ И ПОЛША == ЩЕ СМАЖЕМ ГЕРМАНСКИТЕ ТУРКОМАНИ.ГЪРЦИЯ ЩЕ СИ ВЪРНЕ СВОИТЕ ИЗКОННИ АНТИЧНИ ЗЕМИ В МикриАзия--ДО АРМЕНИЯ И КАВКАЗЗ.А МАЛКИЯ РОБ НА ТУРКО-ТАТАРИТЕ = Балгария, ще изчезне от картата заедно с турко-номадите , дошли от Западен Китай = от Синдзян Уйгуристан .