56

до 55 от славянин

преди 3 години

Ами ние от 60+ дни сме на едно място бе, ***!

55

НЕКОЙ

преди 3 години

Този мръхльо не е медицинско лице. Как така му се позволяват такива изказвания.....?!

54

Анонимен

преди 3 години

Той бил Гей тз, да не е някаква врачка,за да знае бъдещето

53

Обективно

преди 3 години

ИМА МНОГО НЕВАКСИНАЦИОННИ НАЧИНИ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА КЛЕТЪЧНИЯ ИМУНИТЕТ!!!! ВАКСИНАЦИИТЕ НЕ ДЪРЖАТ ДЪЛГО И ИМАТ ДОСТА ЛОШИ, ОТДАЛЕЧЕНИ ВЪВ ВРЕМЕТО СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ.

52

О хо хо

преди 3 години

СЛУЧАЙНО ЛИ ТЕЧЕ РЕКЛАМА НА БИОТЕЛЕШКИ БУЛЬОН ИЛИ ПЪК НЕ???? :):):)

51

Анонимен

преди 3 години

*** и изпържени мозъци от конспирация, щом не вярвате, че има вирус и е смъртоносен, съберете се всички на едно място, без маски и предпазни средства и живейте там, без да пречите на нормалните хора.Защото то и без друго според вас вирОЗ няма!,Така завинаги ще се реши този казус и вие ще докажете твърденията си на практика.

50

Тоя

преди 3 години

Дето няма и един ден медицинско образование се изказва, а вирусолозите и учените никой не ги пита. Защо така? Да е станал врачка или е главен диригент на процеса. Този е за международен съд в Хага за престъпления срещу човечеството, с цел забогатяване и господставщо положение.

49

Анонимен

преди 3 години

"ФИЛАНТРОП"

48

Анонимен

преди 3 години

И като свърши плана с пандемията,ще стартират някоя нова гадост. Докато не се намери кой да ги постави на място тези самозабравили се психопати,все такка ще я караме.

47

nimportequi

преди 3 години

До Тема за размисълЗащото го е страх да не се зарази все пак и той е в рисковата група. За какво ги е трупал тези милиони да умре от корона и някой друг да ги изхарчи?

46

Манту

преди 3 години

Ваксина манту

45

пери

преди 3 години

Както вече беше отбелязано, Бил Гейтс 20 години не може да ни накара да си купим легален уиндоус, щял да ни накара ваксината му да си купим...

44

Незабравка

преди 3 години

Със сигурност е прав.Каквото каже бай Гейтс -СТАВА.За тоя коронавирус предупреждаваше 2-3 години преди да се случи.2 месеца ПРЕДИ да се появи за първи път в Ухан цяло предтавление изнесе в НюЙорк заедно със СЗО . Компанията за ваксини "Модерна" която единствена дейност е създаване на генномодифицираща ваксина против коронавирус е изцяло от дарения на Бил Гейтс.От години говори за намаляване броя на непотребните на планетата земя - и ето,броя им намалява.Някой да е чул за БОГАТАШ умрял от корона?

43

СС

преди 3 години

тоз вече съвсем ще откачи, като умря майка му се зарека да намали световното население наполвина щото видиш ли хората са му виновни сега като почина и бащаму съвсем ще изтрещи и ще иска да унищожи света......

42

ПроСоТо

преди 3 години

За каква ваксина ми говорят американците.Великият СССР, пардон, Рассия вече има две!Най добрите ваксини!В Матушката след две седмици няма да има и един човек с Covid!Само ваксинация с руската ваксина и Новичок ще оправи нещата!!!Румен Шведски да не се ослушва, а да отива да бие чело пред джуджето и да я докарва!За русофилите - безплатна ваксинация!

41

Анонимен

преди 3 години

Някой разправят, че т.н. пандемия била медицински проблем. След такова изявление на "изявен" специалист, надявам се, че е ясно и най-ограничените мозъци, че ситуацията е добре планирана и режисирана.

40

Анонимен

преди 3 години

До Тема за размисълЗащото се занимава точно с това :) . Разработва ваксини.

39

SS до 44

преди 3 години

абе ей ти ползваш моя ник

38

до Перничанин

преди 3 години

и ти къде си чел за смъртността в Африка как бил Гейтс я е намалил ааа да в американските медии и сайтове. Чудесно и се мислиш вече за много информиран, да ти кажа ако не знаеш американците показаха как кацат на луната ;) сам си прави изводите...

37

Тема за размисъл

преди 3 години

Хм,не ми е ясно защо компютърен спец. коментира и се занимава с ваксини ? Все едно Кунчев и Майтапчийски да почнат да ръсят акъл за нов Уиндоус, нови компютърни програми и подобрения във Фейсбук. Има още много други комп.спецове, но те не коментират ваксини,вируси и прочие.Защо точно Б.Гейтс се занимава активно с ваксините?