14

SHEFA

преди 3 години

4-РИ ЧЛЕННО СЕМЕЙСТВО АКО ОСТАНЕ ПОД КАРАНТИНА-ДЪРЖАВАТА ЩЕ ТРЯБВА-НЕ НЕ ДЛЪЖНА Е ДА ОСИГУРИ-ПАРИТЕ ЗА ПРАГА НА БЕДНОСТ-ЩОТО КАК ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ?

13

Анонимен

преди 3 години

Когато се разболее детето от нормално семейство, глобяват родителите му, а родителите от маалата, чието дете е принесло заразата, получават парите минус комисионна на ГЕРБ.

12

Анонимен

преди 3 години

Пак обслужвате определена категория хора - тия, които само вземат от бюджета без да внасят в него. Осигурявам се на над 3000.00 лв. Мъжът ми - също. Какво ми предлагате? Да ми сечете дохода дори без да е ясно дали детето ми изобщо има нещо общо с този съчинен вирус? Кой ще ви внася в бюджета бе, маскари с маскари! Що народ изгонихте последните години от държавата и продължавате да гоните данъкоплатци! Кой ще ви храни бе - вас и мур гавите ви избиратели?

11

Зла свекърва

преди 3 години

До ДокВашият коментар ме накара да се замисля относно особеностите на работещата средна класа в България. Двама родители със средно високи заплати, които драпат за своето "право на труд", защото им харесва сравнително приятния потребителски живот, който имат, и които много държат градините да работят, за да не се налага на някой от двамата да остава вкъщи с детето. Двама работещи от средната класа, които произвеждат трети работар, дай Боже и той да е от средната класа.

10

Анонимен

преди 3 години

Помощта ще се получава от самотни ромки които живеят без брак с мъжът си.Ако имат офицялен брак няма как да се отговори на тези критерии

9

L.

преди 3 години

Явно на *** не й е ясно какъв е проблемът със заглавието. Трябва да е Каква ще Е помощта...

8

Анонимен

преди 3 години

Боже, колко прозрачно ново източване на бюджета и купуване на *** избиратели с народни пари!Много, много ревете за затвор вече!

7

Анонимен

преди 3 години

След като ще дават пари, работата е ясна. Скоро очаквам всички в махалите да обявят че имат Ковид

6

Анонимен

преди 3 години

Това звучи като някаква схема за точене, пак някой не го е измислил

5

Анонимен

преди 3 години

Работещите на по 610лв не са в позиция да ползват отпуск, болничен, или време за ползване на тоалетна докато работят - за справка шивашките цехове. Аконотсъстват от работажтакива хора ги уволняват директно и да влиза следващия. Не разбирам на кого ще помогне мярката? Не е и за елентората, понеже те не работят по традиция, за тях е срамно. Ще ми е интересно колко помощи ще се отпуснат по тази програма

4

В. Узунов

преди 3 години

Сега зорлен ще се заразяват та да вземат пари.Само тояга за заразените и тогава да видят как ще намалее бройката.

3

Анонимен

преди 3 години

Е пак само за определени групи, както всичко останало. Браво! Ние другите да се оправяме...

2

Док

преди 3 години

Мен това не ме топли. Осигуряват ме на 2400лв, жената на 2000лв. Не искам никаква помощ, освен институциите като училище и детска градина/ясла да работят, защото с моите и от работещите като мен държавата взема данъци/осигуровки и пр. за да съществува. Ами уважете нашето право на труд, а не раздавайте безогледно държавни средства. Таргет групата на вашата мярка ще обхване единствено едни по-тъмни субекти, населяващи нашите земи.

1

x

преди 3 години

А каква ще е помощта, когато уволнят родителя от работата му заради чести отсъствия? Държавата ли ще му намери работа със същото заплащане и условия? Съсипахте държавата с глупавите мерки