8

Анонимен

преди 3 години

Десетки хиляди кредити има разсрочени вече. Скоро кредитната ваканция свършва. А зимен сезон може и да няма, както и летен догодина. Ще се върнат сезонните работници. След гладната зима, като почнат съдиите изпълнители и банките да закриват фирми и продават имоти и активи на безценица, е тогава ще говорим за криза. Като намалеят поръчките на фирмите майки към филиалите им тук и т.н. За съжаление - лошото предстои.

7

До 4

преди 3 години

Домати ядем от испания на 3000 км където също има зима... Казва се високотехнологично производство, което тук няма и няма да има зашото ЕС така работи на бедни и богати райони, същото като софия и провинцията..

6

Българина

преди 3 години

11 г Гражданите за Еничарство на Република България не разбраха, че важно да си произвеждаме всичко което можем. Те са на принципа да откраднем всичко което можем и колкото можем. Българите кучета ги яли. Само че и това вече не минава, българина емигрира.... В Австрия НЕЗЕМЕДЕЛСКА СТРАНА, 82 пр от храните са местни!

5

Handel

преди 3 години

Ами то какъвто ни вуза, такива са ни и финансистите...

4

.

преди 3 години

Не искам да ви плаша ама още нищо не сме видяли!

3

Анонимен

преди 3 години

"В момента внасяме толкова много стоки, които можем да произвеждаме тук и да не сме зависими."Това са пълни дивотии! Тези неща, които можем да произведем тук, дали можем да ги произведем на тези цени, на които ги внасяме? Защото според мен не. Не е случайно, че ги внасяме. Доматите, които на остров Крит правят през зимата, можем и ние да правим, но с ужасен разход на газ за оранжериите. А там си е топло от климата.

2

Анонимен

преди 3 години

О, не, още не сме ги видели в цялата им красота тези последици! Имаме още много да гледаме! Който е жив, де!

1

Корона Джанго

преди 3 години

Миналата година по същото време безработните са били с 42% по-малко....-----А, не бе, безплатна трапеза за всички нон стоп.Който не работи няма да яде.