164

До 176

преди 3 години

Съгласен съм с теб,ама двойният стандарт при Рекета как ще го обясниш? Гелосаният, Шиши,Златев, Доган и ред други,нима не трябва да са под ножа,ама не Са!

163

Анонимен

преди 3 години

Парите на дебелия са същонот БКП ! Майка му е 30 години шеф на ТОТО.Гелосаният дядо му е висш партиен член ! И техния ред ще дойде ! Вие какво искате ? Изведнъж всичко да се разстреля ли ? Нали са им изпрани до последната стотинка ! Малко ли са ви обвинените досега олигарсиб? Или точно Домусчиев ви е проблема? Той да не е милионер от 10 години бе ? Тея олигарси да не са патент на ГЕРБ ? Орешарски,Станишев,Царя защо не го осъдиха? А Пеевски кой го предложи за шеф на ДАНС? Знаеш ли ? БСП !!!

162

спомени от Днес БГ

преди 3 години

"Системата ни убива" срещу "Системата убива всички". И системата ги уби!Политиката скара майките на деца с увреждания, делят се поне на две

161

Г. Димитрова

преди 3 години

Алтернативата е... скъпи сънародници ако вкараме и чалгата във властта е тогава ще сме...!!! Стига това заприлича на цирк! Много е лесно да обвиняваш властта, но когато си там не е толкова лесно, като да даваш предизборни обещания! Защо не изберем една партия с мнозинство и да видим дали си спазва обещанията! Лесно е от вкъщи да бистрим политика... а все пак искахме и Европата! След години да не плачем...?!

160

До 173

преди 3 години

И какво да го направят бе ? Да го осъдят,че си е изпрал парите от номенклатурара ? С какви основания ? Просто го чакат да сгреши ! Мръсен комунист -милионер ,започнал бизнес през 1990година,от потекло от бившото БКП ! Крали,крали,яли,лъгали и безчинствали ! Започнал бизнес с твоите пари или на ридителите ти,а те горките блъскали за 80лв заплатац!Малко му е ! Лошо,че е изпрал и легализирал всеки лев ! Затова рекет до дупка !Бизнесменчета ....

159

Ди172

преди 3 години

Абе ей,ами парите на Гелосаният и на Дебелият н'ерез откъде са бре? Ама викаш те са Придворни на рекетьор и не трябва да се пипат?

158

Анонимен

преди 3 години

хахаха чак пък отделен митинг xDТези отидоха преди седмици в Китен и там се откроиха.И там се отделиха от плажуващите. Искали рампа щото някой им заел местата на чадърите, а онези хора нямали техните права да са под чадърите и някакви ги забъркаха там в Китен. Пускаха се във ФБ и ореваха орталъка. От морето си правиха лайфове.Буса беше пред един скъпарски хотел. Тези са сейбъл мейбъл. Цял живот търсят на хляба мекото. Сега пък се цепА.т от триото xD Ама триото ще им го на.цепат.. тея са лу.ди.

157

Анонимен

преди 3 години

172Как така дълги години си въртят бизнеса и изведнъж се оказва, че е най-големия престъпник и те рязко го разбират, когато отиде на протест?!?!Смешни сте , а и жалки!Плъховете бягат от пробитото корито герб!Цели структури се отричат от него!ДОСВИЖДАНЕ!

156

До 170

преди 3 години

А този собственик наясно ли си от къде са му парите и правата да започне бизнеса си !Провери и пак заповядай !

155

Анонимен

преди 3 години

Гербераста, Гербераста е-е-ееееепеде......Тиква!

154

Анонимен

преди 3 години

До164 Последният е собственика на "Хиполенд"

153

До Г.Димитрова

преди 3 години

Браво,г-жа/ца Димитрова !Умен човек сте !Респект !

152

генерал д-р. адмирал

преди 3 години

Промоция на черни чували !Само сега купете 1 и получавате 2-ри бонус!Имаме и двойни чували за влюбени!Купете сега , че скоро няма да стигат!За контакти НОЩ!

151

Анонимен

преди 3 години

Време е администратора да се включи и да почне с по 100-200 лайка наа постове в защита на статутковото от над 10 години. Няма вечни неща на тази земя. И това ще свърши

150

Делян Пеевски

преди 3 години

Събудих се и ми се доядоха пържоли. Чакай да отида до хладилника. Бойко спиш ли, бе?

149

До 163

преди 3 години

Можеш ли да дефинираш думата " рекет " и да посочиш един рекетиран бизнесмен ?

148

Анонимен

преди 3 години

Герберчета,вожда ви е насаден на пачи яйца,отвъд голямата вода е с наказателен картон,младите са отвратени и му искат главата,рекетираните бизнесмени и те му точат ножа,абе с две думи тоя крадец няма да свърши добре!

147

Г. Димитрова

преди 3 години

Здравейте, моето мнение е че никога не оценяваме това, което имаме на време! Аз никога не съм гласувала за Герб, но ще го направя при следващи избори и много други даже по това, което слушам и чета! Нормално никой не иска един политически лидер като К. Нинова или поне здраво мислещите хора! Това не е протест, това че полицията се притесняваха да бутнат къмпингите от по-рано не означава, че една малобройна маса от хора ще определя бъдещето на Бг! Успех Г-ин Борисов, не се отказвайте от Бг!!!

146

Анонимен

преди 3 години

Това са някакви 5 майки. Просто няма смисъл да се представят като "много" майки на децата, които са със специфични потребности. Вера знаем как изгони и съпруга си. Сина на Вера е някъде на 26г. в момента.Майка и се грижи за момчето. Съседите не са говиждали да излиза. Той по-далече от терасата не е ходил. През 2010 напуска съпруга си заради друг мъж. Цялата работа с тази система е ала-бала. Има документи в нета посочващи как е скатала едни пари от подкрепата и така остават само 5 майки.

145

Анонимен

преди 3 години

Тея двете от снимка 7 вероятно очакват от " новите " да легализират проституцията !