12

Българин

преди 3 години

Гешевввввв, остави Гебрев , почвай Фигуранта , че тоя миндебурин докара държавата в *** на Европа !!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 3 години

Създателят на няколко отрови от фамилията Новичок е от дълги години в САЩ. Съставът на Новичок е органофосфорно съединение, на което се базират редица инсектициди - хлорофос, Би-.58, актелик, дурсбан, нуреле Д и др. Характерно за тези съединения е острата миризма на органофосфора. Подобни съединения са разработени във ВБр, Франция. Преди 1989 г. Новичок се произвеждаше в Чехословакия. Гебрев е оръжеен търговец, може да е подлял вода на някого и онзи е решил да се разправи с него.

10

Който е ползвал

преди 3 години

Новичок с добро качество, вече не е между живите, а който още е жив, значи са му пробутали менте Новичок, не си е струвало да го убиват, защото и той е менте, като Гебрев.

9

Анонимен

преди 3 години

Тоя за къв се мисли бря...

8

Анонимен

преди 3 години

Разследването си вървяло... само дето никой не знаел за него, дори отровеният Гебрев. Но иначе разследването продължава да върви... разкрития няма, доказателства няма, заподозрени няма, но разследването върви... по принцип...

7

Патриот

преди 3 години

фосвати,фосфори?????!!!Новичок??!!Съвсем се оплетоха в собствените си калчища!

6

Анонимен

преди 3 години

До Айде бе - за съжаление, най- вероятно журналистите не правят разлика между спиране и прекратяване.... никой не спори спирането, но отрича да го е прекратявала, защото не е

5

Анонимен

преди 3 години

Дъртака какво си проси да стане интересен ли, току виж желанието му се сбъднало и попа му припял една заупокойна.

4

Айде бе

преди 3 години

Какво значи "отрича"? Или го е спирала, или не. И за това трябва да има купчина документи. Това да не е подозрение, че някой е кихнал без маска на пазара, та да отрича или признава?

3

V

преди 3 години

Аз до колкото разбрах тоя не е плащал лицензи на руснаците и после е продавал оръжията на терористите в Сирия да стрелят по руски войници ;) Медала има две страни. Ако е толкова невинен на колкото се прави никой нямаше да го убива.

2

Анонимен

преди 3 години

Следващата статия за Навални, после пак за Гебрев, след това за Новичока (ква е таз скапана отрова, един чвек като хората не мож гътна).След това статия за Русия (без нея просто не върви), с акцент на колко е скапана, злобна, застрашаваща Земята и Вселената гадна Русия.p.s. що си не погледнем в нашето канче, за да видим нашата си тук мафия, която е окупирала властта и дерибейства над отрудения и изнемощял български народ!

1

Анонимен

преди 3 години

Въобще какво трябва да ни интересува този търговец на оръжие Кой знае какви количества е пренасял нелегално , после - " пък те ме тровят , искат да ме гръмнат " Имай си почтена работа , никой няма да те трепе