37

Велмазов

преди 3 години

Какъв е тоя сме.шник, защо ни занимават с него ???????????????????

36

Атанас Велмазов

преди 3 години

Какъв е тоя сме.шник, защо ни занимават с него ???????????????????

35

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Виждам, връщате се в историята (новата на Русия).Недейте се хаби.Китай създаде по-успешен модел на системата.

34

Михали

преди 3 години

Има нещо което се изплъзва във всички коментари. Ако има лекари тук и те ще кажат, че при едно отравяне, натравяне,обгазяване и т.н. са важни първите часове, а Невални е лекуван цели два дни в Омск,там са го вкарали в изкуствена кома, там са го интрубирали и сложили на апаратно дишане,там са му оказали първа помощ и са започнали изследвания и лечение, но видите ли , жена му искала в Германия, как пък ще изтърве такъв пиар. И кво? Диагноза след дни,бързо оздравяване и снимка в медиите. Смях.

33

Анонимен

преди 3 години

Кво стана папагал пораснал? Изброих доста неща сътворени от гомор? Нещо млъкна? Фактите болят нали.... Човек Неможе да се защити адекватно. То само с празни приказки и пропаганда не става.

32

Анонимен

преди 3 години

Не е толкова лесно. Навялни им трябва. Така поддържат пропагандата, как запада ги напада, как ето виждате ли тоя е предарел.Абе много сте боси. Жалко, че сте живяли толкова години в Соца на мизерията и нищо не сте разбрали. Паткании

31

Анонимен

преди 3 години

цирк

30

Анонимен

преди 3 години

На снимката виждаме поредното доказателство за немската лъжа. Никой и нищо не може да оцелее след отравяне с Новичок, а тоя вече се хили пред камерите...

29

Въпрос

преди 3 години

Защо ми цъкате минуси - аз бих поръчал един пестицид на Монсанто от Ибей и ще му сипя него в чая - защо да праскам от отровата дето се поризвежда само в моята държава?

28

A шах с пешката ?

преди 3 години

Ако те искаха умрялл,досега сто пъти да си бил бе момче

27

Горан

преди 3 години

Е, той най-вероятно е изпаднал в кома, само за да отиде до Германия! Не виждам аз друг начин!

26

Анонимен

преди 3 години

навални е марио-нетка на западният РЕЖИМ който е колонизирвал,избил и ограбил местните племена.Факти северна-южна Америка,Австралия,Нова Зеландия,Африка,Индия.

25

Винету

преди 3 години

Току що Навалняка се отказа да сътрудничи с немската прокуратура!Що ли?-))))Май се досеща кой, кога и къде се е опитал да го "тровне", та затова бърза да съ върне у Русия!!!!!!Много любопитно, нъл тъй!ПС--------------Не напразно е казано:"Боже, запази ме от "Приятелите", а с враговете си сам ще се справя"

24

Мда

преди 3 години

Какъв е тоя супер-отровен Новичок,дето никой освен Скрипаловите котки не умира?Па и те май умряха от глад и жажда..

23

Въпрос

преди 3 години

Не е ли странно Русия да трови руски политик с отрова произвеждана само в Русия? Какво им пречи да го отровят с нещо Американско например?

22

АНТИ до неразбралите

преди 3 години

Сталин е осетинец, ако не знаете ...

21

Ха-ха

преди 3 години

До АнонименКога пък Русия е нападала Ирак???Главата празен?За Усетия да не говорим-кашата е пълна...Впрочем,можеш да обвиниш напълно основателно Русия,че най-нагло е нападнала Турция и ти съществуваш благодарение на това!Освен ако не си от "мирната" религия,разбира се...

20

Анонимен

преди 3 години

Бих добавил за гомор - разделяне на България на 2, опит за отцепване на Пиринска България към мекедония.... Заповед дадена лично от Сталин. Народен съд и избити хиляди истински Българи и войници защитавали България през ПСВ и ВСВ.

19

Анонимен

преди 3 години

До 19Ами да сигурен съм. Ако искаш да поспорим с факти? Унищожителна ВСВ създадена от тях, заграбване на целия източен блок, нападения над Афганистан, Ирак, Усетия, Кавказ, Крим, Молдова, Украйна и къде ли не. На всякъде с преврати.? Гръмната ядрена централа, гръмнати църкви, създадени куп трудови лагери, избиване на собствената армия... Абе няма да ми стигне до утре да пиша. А ти пораснал ли си?

18

аа

преди 3 години

Досега относно отравянията чуваме единствено и само обвинения към руснаците, но липсват дори едно доказателство. Някой някъде направил лабораторен анализ, но нищо не се публикува или се показва на яве. Когато имаш доказателство го показваш и съдиш. Иначе си просто клакьор и правиш фалшиви новини. Апропо на Запад овладяха способите са дезинформация от времето на соца, и ги ползват по добре от тогавашния соц блок.