50

Анонимен

преди 3 години

5111преди 1 час 1 1До Анонимен-49,не знам да е бил партиен секретар на бсп,но знам,че твоя любим вожд е най-младия член на столетницата бкп,а като него има хиляди комунисти в герб-комунисти,няма член на полютбюрото на герб -комунисти,който да не е бил член на бкп. ################Явно ,на вас *** ви е трудно да вденете, че президента е такъв за всички българи а не само на БСП. При това положение ,няма как да ви се помогне.

49

11

преди 3 години

До Анонимен-49,не знам да е бил партиен секретар на бсп,но знам,че твоя любим вожд е най-младия член на столетницата бкп,а като него има хиляди комунисти в герб-комунисти,няма член на полютбюрото на герб -комунисти,който да не е бил член на бкп.

48

1

преди 3 години

До Анонимен-4,и на другото,твое любимо същество,плащаме не малко,а той си пълни чекмеджетата,а такива като тебе,ги е........през гащите.

47

Анонимен

преди 3 години

Всеки месец 12000 лева да плащаме на това същество за да храчи и плюе. Резил.По неадекватен партиен секретар на БСП ( извинете ,президент) не сме имали до сега.

46

До44

преди 3 години

44Словянинпреди 2 часа 1 2Троловете на ГЕРП стават все по-смешни. Въобразяват си, че не можем да ги разконспирираме. Тя тъпотията си личи от 500 км.########$#######$$Че си доволно Т Ъ П си личи от много по далече.

45

бг

преди 3 години

До Анонимен БСП имат достоен вариант да излезат от ситуацията .Да се извинят на блгърския народ за извършените в продължения на повече от столетие предателства и престъпления към него и да се саморазпуснат!

44

Анонимен

преди 3 години

кремълските таракани си личат отдалеч

43

българинъ

преди 3 години

До Словянин Кремълските *** също си личат отдалеч.

42

Словянин

преди 3 години

Троловете на ГЕРП стават все по-смешни. Въобразяват си, че не можем да ги разконспирираме. Тя тъпотията си личи от 500 км.

41

Анонимен

преди 3 години

ФИГУРАНТА Е ГОТОВ КРЪВ ДА СЕ ЛЕЕ НО ДА ОСТАНЕ ДА ПАПКА

40

Божков

преди 3 години

Случихме на Фигурант!!! Най- му се отдава да прави Хаос и какофония!!!!Отлично! Заслужава Орден Мечове без Стара планина !!!!

39

Alex2

преди 3 години

Станислав Христов Христосков /абе къде е Батко/ ще е новия Спасител!

38

Скептик

преди 3 години

Герп си защитава калинките, които е пробутал във ВСС. Иначе що ще ходят там ако после не им дадат по-голям кокал.

37

Анонимен

преди 3 години

Подсещам за вариант за достоен изход на ГЕРБ. Утре кворумът да пропадне и те да обявят, че подават оставка по независещи от тях причини и ДПС ги е свалило от власт, защото играе с Ицо Риформата.

36

Атанас Велмазов

преди 3 години

Марш в Малашевци , ФИГУРАНТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

35

Veto

преди 3 години

Президентът да наложи вето и на Изборния кодекс. Такъв хаос се задава, не знам какво да мисля.

34

Обективно

преди 3 години

Неадекватно е да искаш оставки едновременно и на правителство, и на гл. Прокурор без да си даваш сметка за разделението на властите!!!! А Боил Банов и К. Ананиев бяха и в Служебното правителство на Радев. Тогава не бяха мутри, а????? Ха ха ха. Недостойно е такова поведение на уж президент.

33

Най-великото нещо

преди 3 години

на демокрацията е, че всеки *** може да остави слузеста следа върху достойни хора. Umwertung aller Werte...

32

Хехе

преди 3 години

Горкият..Отново се опитва да се захване с работа,но в парламента ще му гласуват да си почине за 22-и път:-))

31

999

преди 3 години

РАДЕВ Е АНТИПОД НА БЕСАРАБСКИЯ БЪЛГАРИН ГЕН. ДАНАИЛ НИКОЛАЕВ И КНЯЗ. АЛ. БАТЕНБЕРГ, КОЙТО ЗАРАДИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И СЪЕДИНЕНИЕТО, НАПУСНА КАРИЕРАТА СИ И БЕ НИЗВЕРГНАТ ОТ РУСКИЯ ЦАР. РАДЕВ Е ТОЧНО ОБРАТНОТО!!!! СРАМ СРАМ СРАМ!!!!! ВИЖТЕ МУ САМО СТРАТЕГИЧЕСКИЯ СЪВЕТ И БЯГАЙТЕ НАДАЛЕЧЕ!!