24

Статистика

преди 3 години

Цените на хранителните стоки се увеличиха с 20%, на нехранителните и услугите- с 15%, цените на самолетните билети паднаха със 100%/ забраниха полетите/, и цените на почивките на Канарските острови паднаха с 80%! УЖАС- в дефлация сме!

23

Анонимен

преди 3 години

Много тъъ..па статистика!Нещо да е намалено на 10%?Къде са намаленията - в хипрмаркети, супермаркети, пазари, "търговски точки", в София или в държавата, мед-услугите, или в "хапчетата", и т.н.?

22

Анонимен

преди 3 години

какво отчитат не знам но от март цените се увеличиха чувствително с колко точно не мога да кажа може би около 20%

21

Пир по време на чума

преди 3 години

ВИК дружествата изполват създалата се ситуация покрай ковида и клатенето на Боко и вдигат цената на водата КАТО ЗА СВЕТОВНО - минимум с 30 % , а някъде и със 100 % !Тия мародери нама да се наядат - хората може да yмират , тях ги интересува само да падат кинти !И те скоро ще гризнат дръвцето , но ще си показват лакомията и пpocmomuяma до последно !

20

мхм

преди 3 години

Който е бил в чужбина знае, че почти цяла Европа, цените в супермаркетите са по-евтини от тези в България. С над 3 пъти! Вие си гласувайте за бойко, кевр и тия ония

19

Фггг

преди 3 години

Отивате в гърция на почивка, щото сте нямали пари за храна... ***

18

Ямболски цървул

преди 3 години

Защо ли?

17

123

преди 3 години

Сега ще разберете бананите и мерцедесите ли са най-важното в живота. Превръщат ни в роби като почват от децата.

16

Глупаво заглавие

преди 3 години

Водата скъпа тока скъп те са неизбежни храната се намалява за да се покрият сметките.Там където няма газ върви тока.Отиваме бавно в беднотията.

15

Анонимен

преди 3 години

Нека хейтът започне СЕГА!Добър вечер на Всички дето си нямат работа!Харесва ли ви темата?

14

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Нали скачахте за богат живот, по американски ?!Ще живеете горе-долу така, но като щатските индианци, в резервати.

13

Икономист

преди 3 години

За всички продукти, чиято цена определя Правителството и Борисов, плащаме повече, за регулирани те от пазара по-малко. Браво Бойко,браво Борисов!

12

Слушайте РазБойко

преди 3 години

Според ГЕРБ за една година е поскъпнал живота с "6 лева". Реалната инфлация за ГЕРБ се съобщава само, когато им се обновяват и съответно увеличават заплатите на 3 месеца.

11

начинаещ градинар

преди 3 години

Вече неколко Лета си произвеждам краставици, на малката открита площ.Догодина - домати.Ако оцелея ...

10

Тва ви го

преди 3 години

Обещаха от гепи Груп ООД и го изпълниха .Кво ривете имаме мафия да храним.То ако беше лесно и другите мафии щяха да си имат държави, но другите държави си имат народи.Та те така,да го е..

9

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Познато ли ви е ? Работиме много,работим от сутрин до здрач.Но хлеба е малко.Но хлеба не стига, деца.А това ?!Харчим повече заток, горива, водаи по-малко за храна.Във к0чина БеГето -мафиотската страна.

8

Анонимен

преди 3 години

Еврогейския съюз и мафията герб . Толкова си могат .И по зле ще става. Що не казват колко е дупката в бюджета от спасяването на тиквата ??? Кой ще плаща ? Спасителя дето взе решенията или ние ще носим неговата отговорност пак ??? Що никой не пита ? За да запазим 111 място ли ? ЕС и герб трябва да поемат съдебна отговорност за това положение.

7

Анонимен

преди 3 години

Ужъст!

6

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКой се е бил във Враждебна?

5

БКП

преди 3 години

Радев ще ни нахрани всички. С приказки...Кака Кърнела ще меси и с 3 хляба ще нахрани всички Вярващи!А Боку ще си харчи паричките. Като оня омраз-царчето.