9

м,да

преди 3 години

Наште политици пак преиграват. Еднопосочно движение в училищата. Ще го спазват , ама друг път! Тъпоо!

8

оставка

преди 3 години

Ограничава физиологичния акт, първичен и съществен за живота, тоест дишането. Липсата на свободно и здравословно дишане е несъвместимо с оптималното здравословно състояние, което представлява основното благо на всеки индивид, добре защитен от Конституцията и от законите. Щом държиш да дишаш през чаршав....сложи си още няколко даже. Ще чакам резултата.....

7

до 8 от славянин

преди 3 години

''Всички хирурзи и зъболекари как издържат десетилетия, упражнявайки професията си? Защо не се поболяват от маските?''Децата не са хирурзи и стоматолози, а последните си сменят маскитe при всяка операция и манипулация!

6

Смех

преди 3 години

Всички хирурзи и зъболекари как издържат десетилетия, упражнявайки професията си? Защо не се поболяват от маските?

5

Анонимен

преди 3 години

Гербаджийска логика: децата не са достатъчно стресирани, могат да бъдат и по-стресирани. Като възрастните, които добре разбират какво е да си много стресиран.

4

Анонимен

преди 3 години

До ЧиновникТо и сега се чудим как да си купим хляб,но тогава и вие ще се чудите , така че си заслужава мъките.

3

MD

преди 3 години

До 123456Как решихте, че е вредно да се носи маска?

2

123456

преди 3 години

Не е въпросът в това дали са стресирани или не ( в крайна сметка няма дете, които не е виждало маска и шлем)! А в това, че е вредно за тях да носят маски!

1

Чиновник

преди 3 години

До АнонименАуууу, стресирани били мамините лигльoвци. Като дойдат БКП и Слави да ви управляват ще видите какво е стрес и тормоз. Заплатите ви едвам ще стигат за 1 хляб и 1 салам седмично. Много бързо ще приключи този разюздан и консуматорски живот, който водите през последните 10 години като започнете да се чудите как да си купите храна.