27

не може да бъде!

преди 3 години

На фова на това ,което стана в Белорусия и продължава да се случва,както и активната "помощ" от страна на Полшо и Прибалтийските държави,решението на Путин,че може да се кандидатира за президент и през 2024г.изглежда логично.С това се пресичат приказките за възможна промяна на властта в Русия.В случая Путин показва предвидливост и познаване на положението в Белорусия-за протестите вината е в голяма степен на Лукашенко,който се опитва да дои две крави и да се заиграва с радикални националисти

26

Атанас Велмазов

преди 3 години

Русия и Беларус са един народ ! Там мейданчето на тер.ористите НЯМА ШАНС ! Чест и благодарности, господин Путин ! Вечна признателност на братска Русия !

25

Койчо

преди 3 години

Чебурашкин...тВа на аватара ти си ти преди или след ваксинирането с някоя от ваксинките на добрия чичко Билли?Или рашките са ти боцнали в розовото д...е от новата вакса "Спутник" на рижавия НАНО-чичак Чубаис, та си таквОЗ мутирало??

24

Чебурашка

преди 3 години

До Дивергент....... цяла Европа мълчи, да не говорим за атлантическите поробители...... Не знаех, че тия въстания ги правите срещу тези "поробители". Сигурно чакате червената армия да ви освободи и всеки ден слушате напътствията на Георги Димитров от Дубай?

23

Чебурашка

преди 3 години

До ДивергентЗначи според теб Бабикян е нещо като агент под прикритие в организацията на Сорос и се бори срещу Отворено общество? Сигурно за това през 2012 г. получава награда за граждански принос, присъдена му за 20-годишнината на клуб Отворено общество Варна.

22

Дивергент

преди 3 години

До "чиборашка"............Николко!..... Сорос плаща на други за да поддържат Боко....... Като незнаеш мълчи за да не лъжеш!

21

Анонимен

преди 3 години

11, във връзка с цената на петрола, няма да е излишно да си зададеш въпроса "какво количество пиндостански шистови производители ще фалират при цена по-ниска от $35/барел?"

20

Дивергент

преди 3 години

Какво ни интересува Беларус? Там населението е от руснаци, да си се оправят по руски. В България, протести, корупция, беззаконие, цяла Европа мълчи, да не говорим за атлантическите поробители. Боко, си купи власта като продаде България. Като сме в ЕС и НАТО да не живеем по-добре от Беларус?

19

Чебурашка

преди 3 години

До баламаАрман Агоп Бабикян е член на Управителния съвет на Клуб Отворено общество Варна. Колко долара му е дал Сорос за да свали властта в България?

18

балама

преди 3 години

Сорос и цру с 10млрд. за Киев.Всяко дете знае "защо".

17

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен..... Швейцария не е в евро*ейслият съюз, гледам там голи, боси одат, стинки... И какво по-конкретно искаш да кажеш с това бе русоид? Швейцария не е и член на Евразийски съюз.

16

Анонимен

преди 3 години

До 16 ЧебурашкаАз незнам защо на тебе ти дават трибуна да се испускаш сутрин рано тука по въпроси които са твърде сложни за слабо развитият ти мозък

15

Анонимен

преди 3 години

Швейцария не е в евро*ейслият съюз, гледам там голи, боси одат, стинки за леб немат.

14

Чебурашка

преди 3 години

Не знам защо продължавате да давате трибуна на този "международен експерт". За никого не е тайна, че той е по отявлен путинист и от Мария Захарова и Дмитрий Песков.

13

не искаме Радев

преди 3 години

Това иска да се случи и с България Грипен Радев. И то ще се случи, ако направи служебен кабинен. Ще назначи само руски агенти в правителството и както ни излъгаха с избирането на Грипена за президент, така ще излъжат народа и с излизане от ЕС и НАТО и ще ни насочат към Москва.

12

Анонимен

преди 3 години

Белорусите ще връщат докато са живи..........тоест завинаги!!!

11

Анонимен

преди 3 години

Сашалисий 3%

10

Анонимен

преди 3 години

Вчера петролът пак пропадна... Наистина няма да се спрат докато не ликвидират Русия. Чудя се какво ще правят с толкова много гладници после...

9

Анонимен

преди 3 години

Всичко е цирк... Особено размерът на кредита:))) 1.5 млрд харчеше австрийското правителство за 1 седмица анти корона мерки.... А Австрия е малка държава. Горките руснаци и беларуси! Дано Бог е с тях, защото властта им не е.

8

Анонимен

преди 3 години

За голямо съжаление действително станахме свидетели на картинката "Лукашенко с автомат в ръка". Но трактовката, че с това си действие той бил повел война срещу собствения си народ е погрешна. С това си действие Бацко ясно показа, че го е страх от външна интервенция и с този позорен перформанс той показа на съюзника си своя страх и горещо изля молбата си за помощ. Бацко беше видян, чут и разбран.Путин не е срещу народа на Белорусия, защото в Русия и Белорусия живее един народ.